سلام. ممنون میشم راهنماییم کنید چون خانم ها تو مسائل ازدواج بهتر میتونن راهنمایی کنن سوالم رو اینجا میپرسم
ببینید من شرایطم جوریه که از نظر مالی شکر خدا تو سطح خوبی هستیم. خانوادمون علی الخصوص پدرم خیلی تو فامیل اعتبار داره .البته خودم هم چون اهل خیلی چیزا نیستم قبولم دارن. در کل میخام بگم اگه تو فامیل میرفتم خاستگاری خیلی راحت بهم دختر میدادن ولی غریبه چون شناختی نداره خیلی معیار ها رو در نظر میگیره
متاسفانه تو فامیلمون دیگه دختری که ب من بخوره نیست. خاستگاری سنتی هم دوس ندارم برم از دلایل اصلیش اینکه اعتماد به نفس ندارم و متنفرم ازینکه جواب منفی بشنوم و ازدواج سنتی هم مثل هندونه در بسته س احتمالش هم خیییلی کمه ک طرف قبول کنه چند ماه با هم باشیم برای شناخت بیشتر حتما میگن باید عقد کنید علی الخصوص شهر ما ک مذهبی هستن
دوست بودن قبل ازدواج رو میپسندم چون هم شناخت بیشتر داریم هم اخلاق همو میشناسیم مثل خاستگاری سنتی نیست تو یه جلسه از روی ظاهر قضاوتت کنن ولی خب خانواده ما دوستی قبل ازدواج رو بد میدونن در ثانی ب نظرتون ممکنه کسی که با من دوست بشه قبلا با کس دیگه ای بوده باشه و حتی رابطه هم داشته باشن یا بعد از زندگی به من پایبند نباشه؟
ب نظرتون چاره چیه چکار کنم.