2777
2789
عنوان

نامتقارنی بعداز ژل

61 بازدید | 8 پست

من دیروز ژل لب زدم

بعد امروز لب بالاییم باهم نامتقارن شدن بنظرتون اوکی میشه؟

جای خوبی هم رفتم خیرسرم😂🤦

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
مبارکههه شاید ورمهعزیزم میشه بگی چه برند ژلی زدی؟🦦

ورم ک خیلی دارع اما نامتقارن شده 

پرفکت بود عزبزم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورم ک خیلی دارع اما نامتقارن شده پرفکت بود عزبزم

صبر کن چند وقت در نهایت براتون تو ترمیم درست میکنن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
صبر کن چند وقت در نهایت براتون تو ترمیم درست میکنن

من دیگ میخاستم ترمبم نرم اخه 

من دیگ میخاستم ترمبم نرم اخه

چرا نری ؟ ترمیم در حد درست کردن نامتقارنها رایگانه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
چرا نری ؟ ترمیم در حد درست کردن نامتقارنها رایگانه

نکفت ک رایگانه 

نکفت ک رایگانه

نمیدونم زنگ بزن مطب بپرس . باید یک کارت بهت بده که روش تاریخ ترمیم رو زده و میگم باید بگی این نامتقارنه لب بالام و درستش میکنه اگر بگی بیشتر بزن اون پولیه . چون نامتقارنی اصلا مواد زیادی نمیخواد 

نمیدونم زنگ بزن مطب بپرس . باید یک کارت بهت بده که روش تاریخ ترمیم رو زده و میگم باید بگی این نامتقا ...

ممنون از راهنماییت