2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تومصرف وایتکس شوینده خیلی زیاده روی میکنی درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 65 پست
باچی تمیزکنم برق نمیفته☹️

سینک با رخشان و سیم تمیز کن البته حتما دستکش بپوش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

به خاطرهزینه اش نمیگه میگه تومصرفت زیاده

من مصرفم بیشتره

چاره ای نیست

پنجره ها رو باز بزار

دستکش دستت کن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا دلم میسوزه بهت گفتم همون با تاید بشوری کافی

باشه گلم ❤️

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

سینک و با وایتکس میشوره چه جوری میسابی با فرچه !دامستوس بگیر وایتکسم داخل موادش هست سفیدو ضد عفونی م ...

دامستوس اصلاجواب نمیده ☹️

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

خب جرمگیر هم سرامیک هارو خراب میکنه من ماهی یبار جرمگیر بقیه روزها تاید و وایتکس رو قاطی میکنم چون ب ...

وایتکس رو با هیچ چیز دیگه قاطی نکنید

حتی ترجیحا 2تا وایتکس مایع با دو برند و مارک مختلف هم قاطی نکنید

دوروزیه بارمیشوری من هرروزمیشورم بامایع اونم وایتکس هم توماه یک یادوبارچون براریه هاضررداره گل

نه باسیف هم میشورم توهفته سه چهاربارمیشورم سینکودوبارسیف دوباروایتکس 

مصرفت زیاده.اگه وسواسی بیشتر باید بسابی تا شوینده حروم کنی اونم وایتکس ک گازشتو ریه میره و تو درازمدت اثر سوءش رو می بینی تو گلوی بچه هات میره سیستم ایمنی تونو ضعیف میکنه اگرم استفاده میکنی ماهی یکبار کم با اب رقیق کن

شوهر منم واس اینکه دستش خسته نشه سریع وایتکس میریزه، اونو ک میزنه سرامیکا کدر شده 

دوسال دیگه که ریه ات از کار افتاد میفهمی که با بقیه چیزای میشده سینک و گاز رو برق انداخت

باچی خوب؟مال من برق نمیفته☹️

مصرفت زیاده.اگه وسواسی بیشتر باید بسابی تا شوینده حروم کنی اونم وایتکس ک گازشتو ریه میره و تو درازمد ...

عه مرسی کمتراستفاده میکنم اخه هیچی کاروایتکس رونمیکنه❤️