2777
2789
عنوان

کیا مهر نماز میخورن

158 بازدید | 13 پست

من از وقتی رفتم تو ماه نه همش دوست‌ دارم مهر بخورم ولی خیلی جلوی خودمو میگیرم چون هم گناه هم ورم میکنم و هم یبوست میشم کم خونی هم ندارم کیا مثل منن مهر میخورن

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره میدونم ولی من زیاد میخورم تقریبا بعد از هر نماز

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
اره میدونم ولی من زیاد میخورم تقریبا بعد از هر نماز

خب زیاد نخور ازین به بعد

کم کم ترک کن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

آلودگی داره ... میکروب و ناراحتی گوارشی میاره . خوراکی های دیگه رو جایگزین کنین . بهش فکر نکین.

اره میدونم نماز که میخونم اصلا نمیدونم هوسم میشه 

مثلا چه خوراکی رو جایگزین کنم پیشنهادتون چیه

خب زیاد نخور ازین به بعدکم کم ترک کن

واقعا باید ترک کنم چون وقتی میخورم خیلی ورم میکنم و یبوست میشم اصلا خیلی داغون میشم

یعنی از 9 ماهگی مُهر می خوری؟

نه از وقتی وارد ماه نه شدم باردارم

اره میدونم نماز که میخونم اصلا نمیدونم هوسم میشه مثلا چه خوراکی رو جایگزین کنم پیشنهادتون چیه

بلاغره فقط و تنها به مهر ویار ندارید به چیزهای مفید دیگه که واقعا خوراکی هستن .

میوه ها و غذاها ... چیزایی که خوراکی هستن ولی  تا حالا نخوردید. طبع اتون رو ببینید چیه .

برای نماز هم می تونی  با سنگ بجای مهر بخونی.

بفکر اون بچه باش که مواد آلوده توی بدنش نره.