2777
2789

وای انقد بدم میاد از سگ و گربه،در لابی رو رنگ کردیم رفته ،شیشه ها رو برداشته بودیم رفته تو از قضا طبقه آخرم درش باز بوده رفته اونجا کارشو کرده،پسرمم کوچیکه میترسم مریض بشه،چ کنم؟آتش نشانی زنگ بزنم میاد ببرشون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره۱هفته دیگه بچه هاش رومیبره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

گناه داره اگه آوارشون کنی اتفاقای بد برات میوفته 😭💔 از روی تجربه میگم

به این گروه های حامی حیوانات بگو بیان ببرنشون 

کدوم شهر هستید؟ برو تواینستا به این پیج(vag_pet) پیام بده بگو نیاید دنبالشون میندازیم بیرون ، میان میبرن 

فقط تورو خدا نندازشون بیرون یکمی صبور باش

عزیزم گربه اس هیولا نیست .مورد داشتیم زنگ زده آتیش نشانی بچه گربه و جوری پرت کرده خفه شده مرده .بعد گناهش میفته گردنت ‌نمیدونم اعتقاداتت در چ حده ‌.ولی آسیب زدن ب کلاغ و گربه تاوان خیلی سنگینی داره کوچکترین بلایی از سمت شما سرش بیاد تا چن تا قربانی خانوادگی ازتون گرفته نشه داستان تمام نمیشه .همسایه مادربزرگم سید بود بچه گربه ها و مینداخت تو آب ‌۴ تا بچه داشت ‌. یکیش تو آب غرق شد یکیش رفت زیر کامیون دوتاش با سرطان خون و کبد مردن .و زن هرگز نتونستم دیگه بچه دار بشه .ب  ارواح خاک‌مرده‌ام قسم اینو دیدم 

رختخوابات کثیف کرده دگه بابچه هاش ب ذارش پشت دردرقفل کن خودش بچه هارومیبره جای دگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم گربه اس هیولا نیست .مورد داشتیم زنگ زده آتیش نشانی بچه گربه و جوری پرت کرده خفه شده مرده .بعد ...

من که میترسم،نمیخواییم کاریشون کنیم فقط میخواییم برن یه جا دیگه بدون اینکه آسیب ببینن

باشه ممنون

خواهش میکنم

بیرون نندازشون عزیزم حالا زایمان کرده دیگه گناه داره

از روی غریزه چند روز دیگه خودش بچه هاشو میبره ولی اگه خیلی اصرار داری بیرون کنی به همون پیج پیام بده 💚🙏