گوشیم رنگ بنفش روش پخش سوده نمیدونم در اثر چی اینجور سوده الان دیدم یعنی انگار که آبرنگ روش پخش شوده بیشتر پایینش از سمت چپ کسی میدونه عیبش از چیه و اینکه درست میشه ببرم بدم درست کنن
بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
ال سی دیش داره میسوزه کم کم کل صفحع میگیره ال سی دی خودش هم قیمت بالاس درس کنی باز خراب زود هرج میخای کپی کن جایی ک کلن صفحش تارمیشه و و میسوزه ضربه دیده گوشی الکی اینجور نمیشه افتاده یاچیزی افتاده روش
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
وای نه تازه گرفته بودمش حالا چند خرجشه ای وای از کجا دوباره تو این گرونی بیارم این تا حالا سه تا گوش ...
بستگی ب مدل گوشیت داره ال سی دی هرگوشی متناسب باقیمتشون فرق چن سال پیش ت یکسال هی داداشم درست کرد هی سوخت بار سوم گوشیو شکوند رفت یکی دگ گرفت بستگی ب شانست داره درست میشه ها بروقیمت بگیر شاید بالا نباشه ولی من ک نرفتم تاحالا دوستم خاست بره رفته بود درست کنه گفته بود مردیکه بش ک گوشیت اینقد ارزش نداره ک هم قیمت گوشیت بخای اینکارو بکنی
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
اگر نمیتونی درست حرف بزنی لطف کن چیزی نگو امثال شماها همه چیز رو فقط به شوخی میگیرین چون نمیدونین ز ...
منظور بدی نداشت شما بد متوجه شدی شما گفته بودی درست میشه اونم گفتم اره بچه شدی یعنی اره میشه عزیزم بدمتوجه شدی حرفشو وقت گذاشت واست نظر داد اینجور نگو بش
وای نه تازه گرفته بودمش حالا چند خرجشه ای وای از کجا دوباره تو این گرونی بیارم این تا حالا سه تا گوش ...
بدبختی خرجشم زیاده
اگر نمیتونی درست حرف بزنی لطف کن چیزی نگو امثال شماها همه چیز رو فقط به شوخی میگیرین چون نمیدونین ز ...
اصن صفحه رو زور نده این تاچن روز دگ کلن میسوزه نهایت رکوردی بزنه ۷یا۸ ده روز شایدم کمترشایدم بیشتر ولی فک نکنم بیشتر هرچی داخل گوشیت هست لازمته کپی بزن مخاطبات ازگوشی کپی کن این میسوزه