2777
2789

سلام بچها  خیلی ها بهم پیام دادن قاطی تاپیکام کامنت گذاشتن و حالم پرسیدن و خیلی نگرانن شاید پونصد نفر شده باشن واقعا خیلی خوبید ولی اینجا اعصابم خراب میشه دیگه کمتر میام همیشه معتاد اینجا شده بودم و خیلی تاپیک میزدم اما الان اصن حالم رو خوب نمیکنه اینجا حس بدی میگیرم مخصوصا وقتی میرم تاپیکای موقعی ک حالم خوب بود سالم بودم رو میخونم واقعا عذاب میکشم و حتی اگه نخونم هم حالم خراب میشه همیشه عقدکرده د بودم دوست داشتم بیام نی نی سایت غذا درست کنم هنوز نیومده بودم سرخونه زندگیم دوست داشتم بیام اینجا دوست پیدا کنم بحرفیم ولی خب تو نمیدونستم اینجوری میشه الانم میخام تاپیکام همش حذف کنم ولی این روش جدید خیلی بده اصن نمیشه حذف کرد بچها من حالم خوبه دوستای گلم نگران من نباشید خدا همیشه تو تنهایی به دادم رسیده یه ذره سخته ولی من تحمل میکنم کسایی ک حالمو پرسیدین خیلی با معرفت هستید ممنون ازتون واقعا الان دو ساعت و نیمه دارم پیاما رو میخونم نتونستم یکی یکی جواب بدم تاپیک زدم شاید دیدید مرسی ازتون واسم دعا کنید بچها و اینم بگید چکار کنم تاپیکام حذف شن این روش جدید اصن حذف نمیشع تاپیکام 🤦‍♀️  

دوستتون دارم اساشلله هرچی میخایید خدا بهتون بده 

💔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دوساله پیگیرتم فقط میام سایت که ببینم تو خوب شدی پس از وضعیتت بزار عزیزم امیدوارم خوب باشی

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

عزیزم وضعیتم همونه

انشالله که راه چاره برات پیدا میشه عزیزم 🫂

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

سلام اسی خوبی عزیز .

بخدا خیلی به فکرت بودم .از دوستام سراغت رو میگرفتم کسی نمیدونست .

فقط یه کاربر برام تگتون کرد.

حالتون بهتر شده انشا الله.

بخدا روزی نیست یادم نیوفتی ودعات نکنم خصوصا سر نمازهام .

چه نمازهای یومیه وچه شب.

الان متاسفانه یه مدت بود میونم با خدا شکر اب شده .

ولی بخدا از خدا می خوام خوبت کنه .دذهای بسته زندگیت رو برات یکی یکی باز کنه