من همیشه آرزو داشتم یه مرد رویایی قد بلند خوشگل با بی ام و سفید بیاد سراغم، عروسیمون یه شب رویایی باشه، ماه عسل ببرم استانبول از تهران تا خود استانبول با بی ام و برام رانندگی کنه (وااای چه حالی میده تو جاده🤩🤩) حداقل یه خونه تو بالاشهر بنامم کنه، یه شاسی بلند سفید برام بخره تو شهر برای خودم با دوستام بچرخم😍 و یه بچه خوشگل و رویایی داشته باشیم. آیا این خواسته زیادیه؟
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
مگه اونا بدشون میاد زن و بچشون زندگی خوبی داشته باشن
شرایط کشور داغونه
صحبت کردنت و طرز فکرت اصلا جالب نیست لطفا با این طرز فکر هیچوقت ازدواج نکن چون اون مرد گناه داره بخوای غرور و شخصیتش رو له کنی
موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋