2777
2789

من الان ۳ ساله که عقد کردم به قدری بحث ها و دعواهامون زیاد بود که خانوادم عروسی رو عقب انداختن ۲ باری هم تا طلاق پیش رفتم 

همه دعواهامون هم سر خانواده بی فکر و بی عقل شوهرمه 

سر خواهر و مادرش این ادم به قدری مامانیه که هنوز که هنوزه   پیش مامانش میخوابه هنوز داره خرج خواهرش که یه بچه داره رو میده اصلا منو توی این زندگی نمیبینه هرجی داره و داشته باشه فقط برای خانوادش میخواد 

به خاطر خانواده اش بهم دروغ میگه و پنهون کاری میکنه 

ولی من خیلی دوستش دارم موندم چطور بکشونمش سمت خودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم اینجوری بود ولی رابطمو باهاش خوب کردم احترام خانوادشو نگهداشتم به هیچ وجه بد خانوادشو پیشش نگفتم حتی میگفتم بریم به مامانت سر بزنیم یا زنگ بزن مامانت احوالپرسی کن،الان کسی از خانوادش بهم چپ نگاه کنه با شوهرم طرفه

هیچ وقت خوب نمیشه هر چی میاد بدتر میشه اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی جدا شو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

خدا کلی الارم برات فرستاده که خودتو بدبخت نکنی و تو هی داری اصرار میکنی !!!

این اقا نیم بیشتری از زندگیش مال خانوادشه الکی تلاش نکن فقط پیر میشی 

کاش همون اول فهمیدی جدا میشدی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

جدا شو بچه ننه خیلی بده درمان نداره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

خیلی خیلی سیاست میخاد عزیزم 

اگه میتونی تحمل کنی باهاش بمون نمیتونی جداشو 

هرچی بقیه بهت بگن چیکارکن تا خودت پخته نشی انجامش نمیدی 

مردای بچه ننه آدمو پیر میکنن 

باید از اعصاب و روانت مایه بذاری و صبورباشی و سیاست بخرج بدی و اونی باشی که نیستی تا بتونی تغییرش بدی