2777
2789

بچه ها من از اینکه عمل های زیبایی انجام دادم اصلا پشیمون نیستم و خیلی برای هرکدومش راضیم و خوشحال بازم برگردم عقب انجام میدم اما...

هیچوقت فکرشو نمیکردم صورتم رو انقدر دست کاری کنم چند سال پیش چون از صورتم راضی نبودم دوست داشتم صورتم تپل تر باشه گونه داشته باشم و کمی زاویه برای همین پول جم کردم و چربی تزریق کردم خیلی درد داشت ولی خوشگل شدم اینجا گفتم خب این اولی و اخریشه بعدش یک سال بعد مجدد تزریق کردم چون ۶۰ درصدش آب شده بود.مجدد خوشگل تر شدم.

یک سال بعد از اون بااینکه لبای قلوه ای داشتم اما رفتم ژل لب زدم و لبامو خوشگل تر کردم حتی دکتر گف لبات نیاز نداره نزن اما زدم ولی خوب خودمو پلنگ نکردم.

یک سال بعدش بینیمو عمل کردم 

یک سال بعدش باز مجدد ژل زدم  این وسطا دوبارم فیلر زیر چشم زدم بااینکه گود نبود حساس شده بودم.

اصلا باورم نمیشه من انقدر صورتمو دست کاری کردم اما احساس میکنم غرق این جریان شدم 

اها اینم بگم دو ساله هرماه لیزر فول بادی میرم.

سعی کنید وارد این بازی کثیف نشید  

اما با این همه دست کاری بازم احساس زیبایی نمیکنم و کمال گرا شدم به شدت

بسه دیگه 

برو به روحیاتت برس تا اینارو فراموش کنی 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بینیمو عمل کردم دندونامم کامپوزیت الان به سرم زده ژل لب بزنم ولی هرکی میبینه میگه نزن حتی شده ازم بپرسن که لبامو کجا ژل زدم ولی مرضش به جونم افتاده

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است