2777
2789
عنوان

امشب خیلی سوختم

292 بازدید | 12 پست

دلم خیلی سوخت

هم واس خودم که باردار نشدم۳ساله

هم واس عمم که سه تا بچه داره چهارمی رو بارداره میخاد سقت کنه

هم واسه دخترعمم ۱۴۰کیلوهه بارداره چربی بسته دور رحمشو

هم واس داداشم و زن داداشم میخان جدا بشن

هم واس شوهرم ک نتونستم واسش بچه بیارم

😔😔😔۸۰کیلو هستم حس میکنم دارم میسوزم آب میشم

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نتونستم اون افرادی که بچشونو سقط میکنن درک کنم یه رو لباس میپوشن به بچه توشکمشون میگن بریم ...

ولا

جوابتو این جا میدم چون تاپیکتو قفل کردی .  اولا درست صحبت کن . دوما  حقیقت تلخه .  حتما بدی کردین که بدی دیدین حالا چون مادرت مریضه زن داداشت مجبوره همه چیز رو تحمل کنه ؟ مثلا انتژار داری بیاد پرستاری مادر شما ؟ چه بی احترامی کرده بهتون؟  ایشون هیچ وظیفه ای در قبال شما نداره ‌ . شما هم لطفا  در حدی توقع داشته باشین که زندگیشون از هم نباشه ‌  . مادر عزیزه زنم جایگاه خودشو داره اینو همیشه یادت بمونه . 

جوابتو این جا میدم چون تاپیکتو قفل کردی . اولا درست صحبت کن . دوما حقیقت تلخه . حتما بدی کردین که ...

ببخشیدا داداشم چون تک فرزنده عاشق مامانم هست واس همین نمیزاره کسی بهش بی احترامی کنه بعدشم از قدیم رسم ائمه مادر شوهر با عروس زندگی کنه فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم بهت یاد بگیری بیا برو بیشتر بی احترامی کنی بی احترامی میکنمت خوشم نمیاد هیچ کسی ب مادرم توهین کنه

اگ زن داداشم خانواده خوبی داشتن نمیذاشتن زندگیشون بپاشه

بیچاره مامانم انقد ساکته که دخالت نمیکنه

جوابتو این جا میدم چون تاپیکتو قفل کردی . اولا درست صحبت کن . دوما حقیقت تلخه . حتما بدی کردین که ...

حتما شماهم خیلی دوست دارین زن داداشتون ب مادرت بی احترامی کنه ولی من مثل شما ساکت نمیشینم گلم

اتفاقا ایشون هیچ وظیفه ای نداره مادرشو بیاره خونه داداشم فهمیدی چون از قدیم پسر مادرشو نگه می‌داشت ن زن داداشا بعدشم اگه انتطار داره بیاد مامان منم باید نگهداره

اره حاجی گردش زمین همینه😂😂