سلام دوستان خوبم. برادرم شغل آزاد داره و در آستانه ورشکستگی ، ملک هم داره اما فروش نرفته تا الان . درخواست وام هم داده انشالله که جور شه . لطف میکنید یک صلوات واسه حل شدن مشکلش بفرستید؟ خدا خیرتون بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
دخترنازم من وبابایی برای دیدنت لحظه شماری میکنیم خدایا به خاطر هدیه ای که به مادادی هزاران بار شکرت خدایاممنونتم که مارو لایق دونستی تاپدرومادرباشیم خدایاهمانطورکه دل منو شادکردی دل همه منتظرهای نینی هم هرچه زودترشادکن وکمکم کن که دخترم وصحیح وسلامت بغل بگیرم خدایاخیلی دوست دارم
داداشم خیلی پسر خوبیه واقعا واسش ناراحتم. این اولین تاپیک من هستش. اینقدر واسم عزیز هستش خواستم بخاطر حل مشکلش از شما دوستان خوبم درخواست کنم که واسش صلوات بفرستید. ممنونم از همه