2777
2789
عنوان

زابل و ایرانشهر

4280 بازدید | 27 پست

زابل و ایرانشهر از نظر امنیت چطورن؟ برای دختر دانشجو چطوریاست امنیتش؟ زابل لب مرزه خطری نیست؟ شنیدم ایرانشهر اسلحه دارن همه درسته؟ و اینکه خونه به دختر مجرد دانشجو میدن؟ دانشگاه علوم پزشکی زابل و ایرانشهر کجای شهره یعنی جای امنیه یا جای بدیه؟

لطفا لطفا اگر تا به حال نرفتین و فقط یچیزایی شنیدین نگید چون اونارو خودمم شنیدم. میخوام واقعیت رو بدونم پس افرادی که تجربه دانشجویی یا زندگی اونجارو داشتن بگن. 

خواهش میکنم نیاید بگید زاهدان عالیه و خوبه و اینا. زاهدان رو خودم میدونم مرکز استانه و اوکیه. میخوام درمورد زابل و ایرانشهر بدونم. زااابل و ایرااانشهر 

با تشکر

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

و اینم بگم که من تا به حال سیستان بلوچستان نرفتم پس هرچی راجع به زابل و ایرانشهر میدونید بهم بگید. بیشترین چیزی که برام مهمه امنیتشه اما جدای از اون ، درمورد امکانات شهر ، رفتار مردمشون با تهرانیا ، خود دانشگاه علوم پزشکی و خلاصه هر چیزی میتونه بهم کمک کنه. شنیدم آب آشامیدنی ندارن و آب میخرن این درسته؟ برق و گاز و تلفن دارن؟ بافت شهر ، واقعا شهره یا حالت روستاس ؟ لطفا نخندین بهم من واقعا نرفتم تا به حال

زابل که خیالت تخت از همه جا امن تره 

ایرانشهر تاحالا نرفتم ولی خب اونجوریام ک میگن نیس

خودم زابل زندگی کردم و کلا مردم خونگرمی هستیم فقط باید خودتو با باد و خاک و شرایط وفق بدی همین 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زابل خودش شهره ولی اطرافش روستا داره دانشگاهاشم خوبه 

امکانات درحد یه شهر کوچیک داره و خوبه فقط فضای شهر زیاد به دل نمیشینه و مثه شهرهای مدرن نیس قدیمیه ولی خب در کل از نظر امنیت کاملا اوکیه

زابل که خیالت تخت از همه جا امن تره ایرانشهر تاحالا نرفتم ولی خب اونجوریام ک میگن نیسخودم زابل زندگی ...

اره اون گردو خاکارو شنیدم همون امنیتش خیلی برام مهمه بخصوص چون مرز هم هست و منم دخترم و اینا 

خونه میدن به دخترا ؟ آب آشامیدنی دارن؟ گاز دارن؟ 

از نظر امنیت زابل خوبههمیشه کلی دانشجو شهرستانی میان زابل

پس زابل خونه گیر میاد برا دخترا؟ بعد اینکه گاز و آب قابل آشامیدن دارن زابلی ها؟

پس زابل خونه گیر میاد برا دخترا؟ بعد اینکه گاز و آب قابل آشامیدن دارن زابلی ها؟

اره خونه گیر میاد خوابگاه هم دارن 

آب هم دارن خیالت راحت

گاز فقط چون تازه چند ساله گاز کشی شهری شده بعضی جاها هنوز از کپسول استفاده میکنن 

:|

اره اون گردو خاکارو شنیدم همون امنیتش خیلی برام مهمه بخصوص چون مرز هم هست و منم دخترم و اینا خونه می ...

ن بابا زابل لب مرز نیس که 

اره بابا امنه از همه لحاظ باورت میشه تنها شهری ک مکقع اغتشاشات دوسال پیش خبری توش نبود زابل بود

از نظر مرز هم امنه

مگه خوابگاه نمیری؟خونه رو نمیدونم میدن دیگ .گاز کشی هم بعضی مناطق شده بعضی مناطق هم نه کپسول دارن

آب و برق هم داره بابا دیگ اونقدرام بدبخت نیستیم😂🤣

اره خونه گیر میاد خوابگاه هم دارن آب هم دارن خیالت راحتگاز فقط چون تازه چند ساله گاز کشی شهری شده بع ...

اها بعد اینکه تو دانشگاه استادا به زبون همونجا صحبت میکنن یا فارسی حرف میزنن ؟ یا مثلا زبونشون فارسیه فقط لهجه دارن؟ چون من از تهرانم اصلا زبون اونجارو نمیدونم چجوریه 

ن بابا زابل لب مرز نیس که اره بابا امنه از همه لحاظ باورت میشه تنها شهری ک مکقع اغتشاشات دوسال پیش خ ...

لب مرز که من خودم نرفتم رو نقشه منظورم بود که نزدیکه به مرز که خب میدونم حالا خود شهرش مرز نیست ولی منظورم اینه نزدیکه 

خوابگاه بدن میرم ولی شاید ندن. ایرانشهر که فک کنم فاقد خوابگاه زده بود زابل رو یادم نیست. 

اره ببخشید من واقعا نرفتم تاحالا کلا اون استان برا همین هیچ اطلاعاتی ندارم ازش فقط درمورد زاهدان شنیدم که اوکیه و اینا