2777
2789
عنوان

امکان بارداری با بیبی چک منفییییییییییییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست
منظورم اینه دو همون بازه پنج دقیقه اول خط خیلی کمرنگ رو تو ناحیه تی دیدی یا بعد ده دقیقه اینا؟

ن همون اولش تو دستشویی که درست ندیدم اومدم بیرون دیدم ی خط خیلی کمرنگ هس حالا نمیدونم چیه 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن همون اولش تو دستشویی که درست ندیدم اومدم بیرون دیدم ی خط خیلی کمرنگ هس حالا نمیدونم چیه

یکی دیگه امتحان کن 

اگه دوست داری بچه ایشالا مثبت باشه 

اگه نه که خط تبخیره

یکی دیگه امتحان کن اگه دوست داری بچه ایشالا مثبت باشه اگه نه که خط تبخیره

چن روز دیگه امتحان میکنم اگه پریود نشم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من یه بار از اوناییش که دوتاست باید با فاصله چندساعت بخوریشون گرفتم و فقط یه دونشو خوردماما بشدت به ...

منم پنج شیش روز بعد مصرف قرص پریود شدم ولی الان دوماه از اون موقع میگذره باید دوبار میشدم نشدم 

خیلی میترسم

من ک پریود نشدم تا ۱۰روز بیبی چک منفی میشد بعد ده روز مثبت شد

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
برای من دوماهه منفیه ولی پریودم نمیشم

پس کیسته حامله باشی بیبی چک نشون میده یا یه ازمایش بده راحت شی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤