2777
2789

لایک کنید منم دعاتون کنم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

سلام عزیزم 

میشه توروخدا جواب بدی واقعا درموندم

باردارم قبل بارداری هموروئید داشتم 

الان شده دوتا و شقاق کوفتی هم بهش اضافه شده 

احساس میکنم چون زور میزنم اون ناحیه متورم شده و دفعم خزلی با زور و همش میترسم بچم طوریش بشه با این زورها 

چیکار کنم چه غلطی بکنم راحت بشم 

پماد ام جی باریچ گیاهی میزنم مگنی میلک میخورم ولی فایده نداره 

خداخیرت بده اگ‌میتونی راهنماییم کنی بیا جوابمو بده 

سلام عزیزم میشه توروخدا جواب بدی واقعا درموندمباردارم قبل بارداری هموروئید داشتم الان شده دوتا و شقا ...

سلام گلم پماد آنتی هموروئید بزن. توالت فرنگی فقط بشین. کاهو و روغن زیتون بخور. اصلا زور نزن به هیچ وجه. 

اگر خیلی درد داشتی با نظر دکترت شیاف دیکلوفناک بزار. چون بارداری نمیشه هردارویی بخوری. 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم پماد آنتی هموروئید بزن. توالت فرنگی فقط بشین. کاهو و روغن زیتون بخور. اصلا زور نزن به هیچ و ...

سلام گلم مرسی ک جواب دادی 

چشم پماد و مگنی میلک گرفتم دکتر گفت نوردی نداره 

کاهو و روغن زیتونم‌میخورم فقط باید توالت فرنگی بگیرم 

به نظرت الان دو ماهه باردارم ماه های اخر خیلی زیاد اذیت میشم؟  

سلام گلم مرسی ک جواب دادی چشم پماد و مگنی میلک گرفتم دکتر گفت نوردی نداره کاهو و روغن زیتونم‌میخورم ...

بعد زایمان بیشتر آدم اذیت میشه

شما تجربشو داشتین که میگین بعد از زایمان بیشتر ادم اذیت میشه؟؟عمل کردین یا دارین کنار میاین‌باهاش؟؟

من قبل از بارداریم عمل کردم. دکتر بهم گفت فقط سزارین کن خودشم بهم نامه سزارین داد تا توی بارداریم به دکتر زنان نشون بدم. خلاصه بعد زایمان اونایی که طبیعی زایمان کردن چون به مقعد فشار آوردن خیلی درد میکشن و ممکنه پارگی و خونریزی داشته باشن. من خداروشکر چیزیم نشد چون سزارین اذیت نداره

من قبل از بارداریم عمل کردم. دکتر بهم گفت فقط سزارین کن خودشم بهم نامه سزارین داد تا توی بارداریم به ...

منم رفتم سه بار مطب جراح رکتال بهش گفتم میخام اقدام کنم عملم کن 

گفت تو ک نیازی به عمل نداری و برو اقدامتو بکن بار سوم ک رفتم دعوام‌کرد گفت چرا باردار نمیشی تو الان نیاز ب عمل نداری 

ولی هنوزم میگم کاش عمل میکردم قبل از بارداری 

الان یک ماهیه از دسشویی فرنگی استفاده میکنم و غذای ابکی بیشتر میخورم برنجو محدود کردم و روزی یه قاشق چای خوری مگنی میلک میریزم تو اب میخورم بهترم 

وولی بازم بیشتر از این ک به بچه فکر کنم به عود کردن یا نکردن هموروئیدم فکر میکنم🤣 

من معمولا تاپیک هایی که میزنم خودن پست درج میکنم برای اینکه مثلا کتاب معرفی کنم لا به لای کامنتا گم ...

مرسی گلم. میتونی تاپیکهاتو قفل کنی. البته احساس میکنم زیادی کمالگرا یا مرتب هستید

مرسی گلم. میتونی تاپیکهاتو قفل کنی. البته احساس میکنم زیادی کمالگرا یا مرتب هستید

سایت یکم مشکل فنی داره از اون قسمت تاپیک های من برام بالا نمیومد🥲 الان تونستم بالاخره قفلش کنم

اره متاسفانه باید رو خودم کار کنم🥲❤

ممنونم بابت مهربونیت

سایت یکم مشکل فنی داره از اون قسمت تاپیک های من برام بالا نمیومد🥲 الان تونستم بالاخره قفلش کنماره م ...

موفق باشی عزیزم.