2777
2789
عنوان

ایفون دارا ی چند لحظه لطفا بیاین

61 بازدید | 11 پست

دوستان من ایفونو ۷۰ درصد برا دوربینش میخوام 

یه ۳۰ درصدم برا چسیش 😁

از طرفی داداشم چتد سال پیش ایفون ایکس داشت ..خیلی خوشم میومد ازش خوش دست بود و دوربینش دقیقا همونی بود ک من میخواستم ...از طرف دیگه خیلی هم نمیخوام هزینه کنم دلم نمیاد ...یعنی برا کارمو اینا ی سامسونگ جدید دارم ولی میخوام ی ایفونم داشته باشم ...بنظرتون چطوره ایفون ایکس ؟یا ک ۱۱ ؟

و اینکه ایا ۱۱ نوش هست یا الکی میگن گوشی فروشا نوش نیس دیگه ؟

و دیگه اینکه اگه بخوام کارکرده بگیرم چ چیزایی رو حتما چک کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااا زیر ۱۳ نگیر دیگه خیلی قدیمی شده و مدت کمی قابل استفاده هستن من خودم ۱۳ دارم و خیلییییی راضیم فقط ۲۵۶ گیگ بگیر که دچار مشکل نشی الا فکر کنم ۶۰ میلیونه 

من دارم تلاش می‌کنم 💖 سعی ام رو می‌کنم برای رسیدن به آرزو هایی که الان هدفم هستن ✨☁️

اصلااااا زیر ۱۳ نگیر دیگه خیلی قدیمی شده و مدت کمی قابل استفاده هستن من خودم ۱۳ دارم و خیلییییی راضی ...

خیلی زیاده واسم این هزینه اصلا دلم راضی نمیشه نهایتا همون ۱۱ رو بگیرم پس با این توصیفات ...فقط میخوام بدونم ک چ چیزایی رو باید چک کنم