2777
2789
عنوان

وسواس فکری

49 بازدید | 5 پست

بچه ها تا حالا شده یه علایمی از بیماری داشته باشین بعد برید تو گوگل سرچ کنید چیزای بدی بیاره شماهم هی بهش فک کنید اعصابتون داغون شه علایمتون بیشتر شه یا اینکه یه بیماری ک زود خوب میشده با تلقینایی ک به خودتون میکنید طولانی بشه؟من این مشکلو دارم همشم میگم دیگ اخرین باره میرم گوگل سرچ میزنم بازم نمیتونم اعصابمو داغون کرده شما اگ این مشکلو دارید راه حلی براش سراغ دارید چجوری فکرمو از چیزای منفی خالی کنم به خودم تلقین نکنم؟؟قبول دارید قدرت ذهن خیلی زیاده من بارها دیدم

منم همینم... تا حدی طبیعیه (از روی بیکاریه... میتونی خودتو موظف کنی اینکارو نکنی اگه بخوای) وسواس فک ...

برا من تقریبا شدیده بعضی وقتا ک تو فکر یه مریضی بیفتم راستی راستی علایمشو پیدا میکنم همش غصه و ناراحتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما توبه کامل کن .

توبه گناهان ماقبل خودشو پاک میکنه 

خدا توبه کنندگان رو دوست داره.

خدا پاک شدگان رو دوست داره.

خدا که وعده دروغ نمیده؟ این همه آیات و روایات در مورد توبه داریم پس شما شک به دلت راه نده.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

علایم جسمی ک الان دارمو چیکار کنم😔😔

پیام رو بخاطر گناه خودارضایی دادم .اینجا دادم حرف واسم درست نکنن.

ولی چندتا راهکار بهت میگم حتما انجام بده هم برای خودارضاییت خوبه هم وسواس فکریت.

ذکر لاحول ولا قوه زیاد بگو.

صبح بعد طلوع آفتاب دست راستت بذار رو قلبت ۷۰ بار یا فتاح رو بگو .

اینارو هروز انجام بده خیلی موثره.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد