2777
2789

امروز رفته بودم یه فروشگاه زنجیره ای.یه قسمتی از فروشگاه شلوغ شده بود اومدم از کنار یه خانمی رد شم خیلی آروم چرخ دستی خورد بهش منم آروم گفتم ببخشید

از کنارش که گذشتم یهو محکم زد روی شونه م گفت خانم کورررری؟

خیلی عصبی شدم چون چند نفر فوری نگام کردن.آروم بهش گفتم نمردی که.در ضمن من گفتم ببخشید

راهشو کشید و رفت ولی بلند بلند داشت یه چیزایی میگفت.منم محل ندادم رفتم 

یهو یکی از پشت سر محکم زد توی کمرم.برگشتم دیدم خودشه

انقدر عصبانی شدم.بهش گفتم خدا بهت نشون بده

دست به سینه ایستاد پیش شوهرش گفت بیا بزن

یعنی کاردم میزدی خونم در نمیومد.ولی چون همیشه میرم اینجا گفتم آبروریزی نشه.مردمم همش میگفتن ولش کن

حالا از عصر که برگشتم خیلی داغونم همش میگم کاش لعنتیو میزدم 

اگه شما بودین چیکار میکردین؟

آقا منم تو فروشگاه زیاد برخورد پیش میاد برام.درکت کردم قشنگ😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه بوده قطعا

دعا کن خدا یه عقل سالم بده بهش

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

ای بابا چیزی که گذشته دیگه بهش فکر نکنا. برچ از زندگی لذت ببر گور باباش

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄