2821
2789
عنوان

کیا شوهر خانواده دوست دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونه شدم

منن خیلی حرص می‌خورم بیشتر دعواهامون هم بخاطر همین قضیه ست،ولی اسی اگه عقد نکردی بنظرم بیشتر فکر کن با بزرگتر مشورت کن و در آخر با نامزدتان هم خودت هم برگترت جدی در این مورد حرف بزنید

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

مادرشوهرم خونه گرفت همزمان عروسی خواهرشوهرمم بود

من بهش گفتم پول بده برم لباس بگیرم گفت ندارم

آقا فرداش دیدم از اون ظرف های فیروزه کاری شده دست‌ساز گرون واسه خواهرزاده گرفته

وایی یعنی سوختماا

زدم زیر گریه 

گفتم تو پول نداری من گفتم باشه ولی دیدم اتفاقا داری که میری میخری از این ظرفا

حدودا ۶ سال پیش ۱.۵۰۰ پول داده بود

راه برگشت نیست

پس حتما سیاستهای زنانگی رو یاد بگیر بدون اینکه شوهرت بدونه از مشاور کمک بگیر چون بدونه نمیز اره 

با جنگ هیچی حل نمیشه 

هر بار خواست بره بیرون بگو باهات میام 

بنظرم روش مسالمت آمیز در پیش بگیر با خانواده اش مهربون باش بزار بهت اعتماد کنن باهات رو باشن

اگه دشمنت قوی بود باهاش دوست باش

مادرشوهرم خونه گرفت همزمان عروسی خواهرشوهرمم بودمن بهش گفتم پول بده برم لباس بگیرم گفت ندارمآقا فردا ...

وای بعدش که گریه کردین آقا چیزی نگف پشیمون شدم یا نه

آنقدر بدبختم سریع گریه م میگیره

سخته می دونم ولی باید رو خودت کار کنی گریه که چاره نیست 

مردا خیلی بی رحم هستن بعد ها با این کارهاش پیرت می کنه 

بزار خرج کن خودش باید پدرش در بیاد کار بکنه خرجت و زیاد کن به هرحال وظیفه اش انجام بده از اول بزار بفهمه خرج زنش انقدر بالاست نمی تونه به خواهرش بده 

با مادرش کار نداشته باش اون مادره ولی خواهرش شوهر داره 

اره دوتا ظرف گرفته بود یکیشو داد به من یکیشو به مامانش

حالا خوبه پشیمون شد یادش میمونه، نامزد من اگر بگم پول بده لازم دارم میگه ندارم بعد چند روز میبینم رفته لباس خریده برا خودش یا با دوستاش رفته بیرون گردش میگم تو که گفتی ندارم چطوری این همه خرج کردی میگه وام کردم ولی می‌دونم دروغ میگه

متاسفانه کار از کار گذشته

عزیزم حالا که میگی کار از کار گذشته فقط یه راه داری خودتو بزن به سلیطه گری و یه دعوای حسابی و قهر تا بیاد به گوه خوری بیفته اون وقت براش شرط بزاری ...ولی ببین من ۱۰ ساله ازدواج کردم یا این شرایط افسرده نابود و داغونم حوصله خودمو و بچه هامو ندارم مدام گریه میکنم اونارم داغون کردم ای کاش جای تو بودم جدا میشدم و خودمو نجات میدادم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز