2777
2789
عنوان

مردم چقد حیله گر شدن

214 بازدید | 14 پست

دیروز رفتم مانتو بخرم موقع حساب کردن گفتم تخفیف بدین، اول تا ۵۰تومن راضی شد، ی کم اصرار کردم بعدش گفت ۸۰تومن بهتون تخفیف میدم😐

خدا فقط میدونه چقد قیمتارو بالا میزارن که با تخفیف دادن ضرر نکنن😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی 

من زیورالات میفروختم گردنبند پام ۶۰ تومن میوفتاد میدادمش ۱۵۰ 

یا مثلا ۲۵ بود میدادمش ۱۳۰ تخفیف میدادم ۱۱۰ مشتری وقد خرذوق میشد هی میگفتم تو مشتری مورد علاقمی بت تخفیف میدم😁

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

1میلیون و 150 تومنبا تخفیف۱میلیون و هفتاد تومن

حالا مانتو واسش ۲۰۰ تومن افتاده بود میفروخته یه تومن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره خیلی من زیورالات میفروختم گردنبند پام ۶۰ تومن میوفتاد میدادمش ۱۵۰ یا مثلا ۲۵ بود میدادمش ۱۳۰ تخف ...

چقد این ترفند برام آشناس 😂

یادمه تو بوتیک رفیقم تو اسلام شهر اینکارو میکردیم میرفتیم از لباس میاوردیم مثلا شلوار جین و.... دونه ای 260 میگفتیم 550 😅 بعدش 50 تخفیف میدایم یا اگه مشتری دیگه خیلی خاص بود تا 470 هم تخفیف میدایم 😂 هیییی

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

چقد این ترفند برام آشناس 😂یادمه تو بوتیک رفیقم تو اسلام شهر اینکارو میکردیم میرفتیم از لباس میاوردی ...

خب همین منظور منم همینه. قیمت کالا رو خیلی میبرن بالا و اگه مشتری درخواست تخفیف کرد، ضرر نکنن با تخفیف دادن

خب همین منظور منم همینه. قیمت کالا رو خیلی میبرن بالا و اگه مشتری درخواست تخفیف کرد، ضرر نکنن با تخف ...

آره بابا این کار فروشنده هاس😅 مخصوصا توی لباس خیلی بالا میگن و ..... کلا سود زیادی داره 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟