2777
2789
۲۰

وای منم من اونی بودم که میگفتم مرد بدونه زن هیچیه من می‌خوام مجرد باشم تا آخر عمر مستقل و موفق ولی چند روزه ی جور عجیب انگار روانی دارم میشم چرا یهو عوض شدم ؟

انشاالله دوروزه بعد درست میشم

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همه پسرهای 20 ساله که شغل ازاد و بابای پولدار ندارندرامد 20میلیون به بالا مثل استارتر 20ساله دان ...

اون شخص هم بابای پول دار و سرمایه اولیه نداشته و از صفر شروع کرده من خوب میشناسمش 

استاتر هم تو سن ۲۰ سالگی اگر عاقل باشه می‌تونه زن بگیره اگرم فقط به خواطر هوس خودشه باید بذاره بیشتر بگذره تا انتخاب خوبی داشته باشه

اره ۱۷ سالگی ازدواج کرده تو سن بیست و دو سالگی کارخونه زده دو تا بچه هم داره رابطه ش هم با زنش عالیه ...

22سالگی کارخونه زده

چند درصد جامعه اینجورین؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اون شخص هم بابای پول دار و سرمایه اولیه نداشته و از صفر شروع کرده من خوب میشناسمش استاتر هم تو سن ۲۰ ...

انوقت 17سالگی کارش چی بوده مگه درس نمیخونده کنکور و دانشگاه شغلش چی بوده یه پسر 17ساله که زن کرفته و به کفته خودتون هیچی نداشته

و چطوری 22سالگی کارخونه زده

بیشتر انگار رمان میخونم با عقل جور در نمیاد

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

چه جوری کارخونه زده

خدا کیسه کیسه سکه و طلا و دلار و دینار براش فرستاده لابد

انوقت 17سالگی کارش چی بوده مگه درس نمیخونده کنکور و دانشگاه شغلش چی بوده یه پسر 17ساله که زن کرفته و ...

همه تو فامیل بهش حرف زدن میگفتن هنوز چشاش باز نشده زن گرفته هم خودشو بد بخت کرده هم زنش ولی الان همه حسرت زندگیشون رو میخورن

از درس و دانشگاه کشید بیرون گفت می‌خوام رو پای خودم وایسم شکست هور تو کار ولی باز رو پای خودش بود

خدا کیسه کیسه سکه و طلا و دلار و دینار براش فرستاده لابد

نه خیر کار تلاش این ادم بوده که تونسته موفق بشه ماهم مسخره ش میکردیم  بهش میخندیدیم ولی فقط قضاوت میکردیم 

الان اونایی که نشستن و حرف زدن به جایی نرسیدن ولی اونی زحمت کشیده تونسته دهن همه رو ببنده

اره ۱۷ سالگی ازدواج کرده تو سن بیست و دو سالگی کارخونه زده دو تا بچه هم داره رابطه ش هم با زنش عالیه ...

آره آفرین این خیلی مهمه پسری میگفتن تو همین نی نی سایت چهل سالشه ولی بچه ننه بدونه اجازه مامانش آب نمیخوره

پسریم هست از سن کم با مخش جلو رفته و تو سن کم موفقیت و پول زیاد به همراه خانواده ای که تشکیل داده به دست اورده

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

آره آفرین این خیلی مهمه پسری میگفتن تو همین نی نی سایت چهل سالشه ولی بچه ننه بدونه اجازه مامانش آب ن ...

اره خانمش رو میشناسم میگفت همسرم رتبه برتر تیز هوشان بوده تو رشته ریاضی فیزیک ولی ادامه نداد رفت کار آزاد زد