2777
2789

انقد دقت کردی ترشیدی ولکن برار تو فقط بگیر 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مم یکی ار مهم ترین مسائل اینه که خودم یا طرف مقابلم هر دعوا و مشکلی رو به خانواده ها نگه بین خودمون حل کنیم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اول از همه خانواده. نگیم ما میخوایم با خودش ازدواج کنیم چیکار به خانواده ش داریم. اون فرد سالها تو همون خانواده پرورش پیدا کرده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سه آبرو، اجتماعی، شغلی، جنسی. 

بقول میکل انژ دختر باید عزت نفس، و شرافت ذاتی داشته باشد

ادب و شعور و احترام، میزان پختگی

و اینکه به دلتان بنشیند+ملاکات. 

همین یادم بود. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

شاید به نظر میاد اما به نظر من زنا بیشتر از مردا به زندگی متاهلی و خانواده جدیدشون اهمیت میدن و دلیل اکثر جدایی ها اینه که شوهره خونه رو به یه محیط نا امن تبدیل کرده. با چی؟ با خیانت، بی توجهی، اجازه دخالت دادن به اطرافیان و...

پس اگر میخوای کارت به طلاق نکشه اول از همه رو خودت کار کن خصوصا از لحاظ اخلاقی و شخصیتی و سعی کن مرد بهتری بشی و در وهله دوم برو با روحیات زنا آشنا شو کتاب بخون پادکست گوش کن و..

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

از استان های دور و قوم متفاوت با خودتون ازدواج نکن، سطح مالی خیلی بالاتر یا پایین تر نباشه ، خونواده دعوایی و داداش های لات و لوت نداشته باشه ، دخترهای سلیطه و بددهن( که اینروزا فکر میکنن خیلی شاخن ) هم انتخاب نکن

طلاق زیاد شده میترسم

ای وای مامانم اینا شما بجای ترسیدن اخلاقتو خوب کن اتفاقی نمیفته 

قشششنگ بسوس ازدواج را در خود 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔