2777
2789
عنوان

اهدای جنین

217 بازدید | 25 پست

سلام من و همسرم 8سال هست ازدواج کردیم 

و من الان 24سال دارم و همسرم 32سال خودم دانشجو هستم ،همسرم آزو اسپرم هست و دکترها پیشنهاد جنین اهدایی دادند همسرم کاملا موافق هست و به من گفته که تصمیم آخر با تو هست من موندم سر دوراهی چیکار کنم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم گاهی دلم میخواد گاهی نه احساس میکنم بعد بچه دار شدن زندگیمون داغون میشه کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ولی احساس خوبی نسبت بهش ندارم،همسرم خیلی سرخورده میشه😔خیلی دوسش دارم

خیلی سخته😥 ولی این به نفع تو میشه بچه ژنتیک تو رو داره مثل تو میشه بچه بیولوژیکی خودته. باهاش در میون بذار شاید مشکلی نداشت. شما هم حق داری از خون خودت بچه داشته باشی.

فقط یه سوال؛ آزو اسپرم یعنی تو مایع منی اصلا اسپرم نداره ، یا داره ولی تعدادشون کمه یا کیفیتشون خوب نیست؟

ن عزیزم چرا سرخورده بشه حدعقل اینجور طمع پدر شدنو میچشه

من انقد ها رو دیدم بچه خواهر برادر میارن بزرگ میکنن الان علم پیشرفت کرده میتونید صاحب بچه بشید بازم اگه فک میکنی بدون بچه زندگیتون مشکل دار نمیشه نکنید این کارو یا میتپنید فرزند بگیرید از بهزیستی اینجوری جفتتون همسان هستید