2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در گند ترین حالت ممکنم ، دارم لاغر میکنم ولی خیلی کند پیش میره، دنبال کارم به شدت نیاز دارم ،وضع مالیمم به چوخ رفته ،تو خونه هم یه آدم سمی هست که به شدت رو روانم تاثیر گذاشته جوری که همش بغض و گریه دارم از دستش ٜ امشبم پر خوری عصبی کردم کلا حالم داغون تر شد 😭😭😭😭

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
مگه میشه دائم تنها باشی و حالت خوب باشه!!😞😭

😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵،

خواهشاً این مدلی حرف نزنید انگار دارید که تک تک نی نی سایتی هارو میزنید

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
در گند ترین حالت ممکنم ، دارم لاغر میکنم ولی خیلی کند پیش میره، دنبال کارم به شدت نیاز دارم ،وضع مال ...

پس بهت افتخار میکنم که این شرایط به این سختی رو تحمل میکنی عزیزم اگه صحبت کردن کمکت میکنه خودتو خالی کن 

برای کند پیش رفتن لاغریتم سعی کن چیزایی بخوری که سوخت و سازتو زیاد کنه مثلا دارچین یا زنجبیل چای سبز یا قهوه کارتم درست میشه عزیزدلم ناراحت نباش فقط با این اوضاع کم نیارو ادامه بده

😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵،خواهشاً این م ...

ای وای شرمندم .بخدا منظوری نداشتم .فقط یه درد دل کوچیک بود

https://abzarek.ir/service-p/msg/2326883