2777
2789
عنوان

بهم گفت نمیبخشمت🥲

257 بازدید | 11 پست

ما یسال باهم بودیم ۳ ماهه کاتیم تو این ۳ ماه شاید فقط ۳ بار باهم چت کردیم

اخرین چتمونم دیشب بود.. بهم گفت خیلی کلنجار رفتم با خودم ولی من تورو هیچوقت نمیبخشم تو منو رها کردی عین مرده ها صبح تا شب پروفایلاتو چک میکنم...

منم تند برخورو کردم باهاش گفتم من کم نزاشتم شرایط نزاشت جواب اونهمه سختی و ترس این نبود 

بعدش حرفشو پس گرفت ولی خب من میدونم میخواست دیگه سلیطه بازی در نیارم🥲

آخرم بهش گفتم بیا ارتباطمون به صفر برسه و دیگه پیام ندیم گفت هر سری میای ارتباط کمتر میکنی الانم میخوای کلا قطعش کنی و بعد گفت هرکار میخوای بکن دیگه واسم مهم نیست ولی سخت میگذره بهم:)

چیکا کنم؟نمیخوام آهش تو زندگیم باشه هیجوره من ربطی به کات کردنمون ندارم ...

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

به کیفت

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل کاتو اگه بگی بهتر میتونیم راهنماییت کنیم

مامانم متوجهش شد گفت ته رابطتتون خودت ضربه میخوری هرچه سریعتر کات کن منم کردم و جز اون بخاطر درسم نمیخواستم لطمه بخوره تو کنکور میخواستم تموم دغدغم کنکور باشه

مامانم متوجهش شد گفت ته رابطتتون خودت ضربه میخوری هرچه سریعتر کات کن منم کردم و جز اون بخاطر درسم نم ...

به نظرم حق داره از دستت ناراحت باشه 

یه جورایی فک میکنه بازیش دادی 

توکه قصدت رابطه طولانی نبود از اول نباید واردش میشدی 

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

قرار نیست هر چیزی به خوبی تموم بشه؛ رابطه ای به خوبی تموم میشه که دو طرف تمایل به جدایی باشن

حرفاش برام سنگین بود انگار قراره تو زندگیم همچین بلایی سرم بیاد.

ولی خب خیلی وقیحانه عکس چتش با یه دختر فرستاد و وقتی گفتم انقدر دلرحمی که برا من میفرستی گفت نه پسره و فلان..نمیدونم تنها مشکلم اینه کارماش تو زندگیم نباشه!

به نظرم حق داره از دستت ناراحت باشه یه جورایی فک میکنه بازیش دادی توکه قصدت رابطه طولانی نبود از اول ...

رابطه ما فقط سرگرمی بود برای اون حتی این موضوع بیشتر.

البته من خیلی اذیت شدم بعد تموم شدنش 

و میگه من آویزون توعم برای یساعت چت کردن هر یماه

(کلی پیام میده تو یماه من یه روز با اون اکانت آنلاین میشم جوابش میدم)اینسری گفتم کلا پیام ندیم گفت اویزونتم نه؟

حرفاش برام سنگین بود انگار قراره تو زندگیم همچین بلایی سرم بیاد.ولی خب خیلی وقیحانه عکس چتش با یه دخ ...

یک رابطه سمی رو باید به پایان رسوند.

کارما برای زمانی هست که یک نفر میخواد به صورت عمدی آسایش و ارامش به نفرو به هم بزنه بعد رهاش کنه که تو قاعدتا اینجور نبودی 

یک رابطه سمی رو باید به پایان رسوند.کارما برای زمانی هست که یک نفر میخواد به صورت عمدی آسایش و ارامش ...

درسته. مرسی 

رابطه ما فقط سرگرمی بود برای اون حتی این موضوع بیشتر.البته من خیلی اذیت شدم بعد تموم شدنش و میگه من ...

تمومش کن کلا

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍