2777
2789
عنوان

مرد درون

173 بازدید | 16 پست

بعد ده سال زندگی و 3تا بچه 

امروز یکی بم گفت رفتار حرکاتت مردانه س😑

قبلا هم همسرم گفته با مرد ازدواج کردم 😔

چهره م زمخت و مردانه نیستا، حرکات و رفتارم قد هیکلم 

یجا خوندم دور مچ یه زن نرمال 25 سانت باید باشه 

دور مچم من 22، قد 173

قبلا اینجوری نبودم جدیدا هی دارم تلاش می‌کنم خانوم تر باشم امروز انتظار نداشتم اینو بشنوم 

ممکنه درست بشم در 36 سالگی؟؟ 

یه مرد درون دارم انگار، گاهی بروز میکنه خیلی قوی 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
منم اینطورم شوهرم بهم میگه وقتشه قمه دست بگیری بری محله ببندی🤣

جدی؟؟؟ ناراحت نیس؟ 

خودت دوس داری؟ 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی رفتارام پسرونن

مثلا خیلی ظریف و احساساتی به مسائل نگاه نمیکنم

خیلی منطقی ام

این موضوع قبلا بیشتر بود، پونزده سالگیم حتی رسما لباسام پسرونه موهامم پسرونه کوتاه میکردم بقیه فکر میکردن پسرم

یکی سر پا موند و رسید:)

جدی؟؟؟ ناراحت نیس؟ خودت دوس داری؟

ناراحت که نیس ولی خوششم نمیاد بیشتر این شخصیتمو واسه بیرون دوست داره خودمم مشکلی ندارم باهاش

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

منم خیلی رفتارام پسروننمثلا خیلی ظریف و احساساتی به مسائل نگاه نمیکنمخیلی منطقی اماین موضوع قبلا بیش ...

اررره منم یه زمانی موی کوتاه و اسپرت میپوشیدم 

الان سعی‌ دارم خانوم باشم ولی انگار فایده نداره 

مچ دست زن بیشتره از مرد؟

اشتباه نوشتم 25 سانت، الان دیدم 

15 برا زن نرمال 

اررره منم یه زمانی موی کوتاه و اسپرت میپوشیدم الان سعی‌ دارم خانوم باشم ولی انگار فایده نداره

کاریش نمیشه کرد فکر کنم.. سطح هورمون مردونه‌ی بدنمون بالاست

طرز فکر هم تاثیر داره، ساختار مغز و اینا

تا بیایم اینا رو درست کنیم پیر شدیم😂

کاریش نمیشه کرد فکر کنم.. سطح هورمون مردونه‌ی بدنمون بالاستطرز فکر هم تاثیر داره، ساختار مغز و اینات ...

یه وقتی هم به سرم میزنه دوباره مث مجردی موهام لباسام.... 

باز کنترل میکنم 

یه وقتی هم به سرم میزنه دوباره مث مجردی موهام لباسام.... باز کنترل میکنم

😂کنترل نکن بابا مگه چی از خودت مهم تره

همونطور که دوست داری رفتار کن(هرچند من خودم بخاطر سختگیریای مامانم ظاهرمو عوض کردم. میترسید نکنه دختر نباشم😂)

😂کنترل نکن بابا مگه چی از خودت مهم ترههمونطور که دوست داری رفتار کن(هرچند من خودم بخاطر سختگیریای م ...

بعد سالها گذاشتم موهام بلند شده دلم نمیاد 

دوس دارم تغییر کنم آخه 

خانوم باشم