2777
2789
عنوان

بین عشق و عقل کدومو انتخاب میکنید

79 بازدید | 13 پست

گیر کردم بینشون

۲۱ سالمه 

اولین عشق رو تجربه کردم

همزمان یه فرصت برام پیش اومده که مهاجرت (داخلی) کنم و یه فرصت خوب برای پیشرفت علمی تو یه دانشگاه تاپ به دست بیارم

پشت پا زدن به فرصتی که برام پیش اومده حماقته

ولی قلبم قبول نمیکنه. دوستش دارم.

عقل

برای عاشق شدن وقت زیاده سنت هم کمه هیجانات تأثیر داره ولی فرصت کاری ممکنه تکرار نشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم یکساله عاشقشم و اون ادم نمیدونه که دوستش دارم

خب اینو که گفتی نظرم عوض شد 

اومدی تو با قلبت تصمیم گرفتی وندی طرف فهمید گفت کسیو دارم و یا کس دیگه ایی رو دوست دارم و تو رابطه م اونوقت میخوای چیکار کنی؟پ

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

عقلبرای عاشق شدن وقت زیاده سنت هم کمه هیجانات تأثیر داره ولی فرصت کاری ممکنه تکرار نشه

فرصت کاری برام پیش نیومده، فقط یه فرصت تحصیلی خوبه.

میترسم حسرتش بمونه رو قلبم. یکساله بدون اینکه بفهمه دوستش دارم حتی نمیبینمش جز چندتا عکس هیچی ازش تو زندگیم نیست ولی از حسم کم نمیشه

میشه بدونم با این اوصاف انتخاب شما کدومه؟عقل؟

فرصت کاری برام پیش نیومده، فقط یه فرصت تحصیلی خوبه.میترسم حسرتش بمونه رو قلبم. یکساله بدون اینکه بفه ...

همون هم یک مسیر برای پیشرفت در آینده هست و ممکنه اتفاقی بیفته که عامل موفقیت آدم باشه!

شما وقتی اون فرد نمیدونه و در جریان نیست جز اذیت کردن خودت و آزار دادن روح و روانت و از دست دادن فرصت های زندگی کاری نمیکنید و این عمر و زمان هست که میره!

من هم قبلاً تجربه داشتم ولی سعی کردم فراموشش کنم مخصوصاً وقتی فهمیدم که کسی دیگه تو زندگیش هست کلا فراموشش کردم.

همیشه قرار نیست همه چیز به میل آدم باشه گاهی وقتا باید بدست نیورد و این حکمتی توشه

انتخاب من همیشه عقله

با عقل انتخاب کن و با دل عاشق شو توی هر رابطه ایی اول عقلت باید تأیید کنه بعد به قلبت راهش بدی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

کاملا درست میگی. به حرفات فکر میکنمممنونم که وقت گذاشتی❤️

خواهش میکنم:)