2777
2789
عنوان

دکور خونه سفید قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونم سفید آبیه کلا نرجیحا یه رنگ گرم مثل طلایی یا زرد قاطیش کنید خونه ما که خیلی سرد و بی روحه

من میخوام پرده رو فیروزه ای خاکستری کنم خوب میشه؟

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
منظورم سبز ابیه

میدونم ولی به نظرم خوب نیست.سفید یکدستو دوست دارم میتونی توش سبز صدری خیلیییی روشن مایل به سفید هم توش کار کنی مثلا رنگ دیوارا  یا نسکافه ای باهاش خوب میشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
عزیزم وسایل چوبیتو چجوری تمیز میکنی؟میترسم نتونم خوب تمیزشون کنم

اگه به صورت ماهانه تميز كني مخصوصا نزديك اشپزخونه رو خيالت راحت باشه اين دستمال جادويي ها 

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم
اسپره مخصوص تمیز کردن چوب بگیر مثل شیشه پاک کنه  خیلی خوب تمیز میشه و نمیزاره جلوه سفیدیش بره

مرسی عزیزم همه دغدغم تمیز کردنش بود

خدایا آرامشمو از تو میخوام  

من خیلی دوسداشتم ولی شوهرم گفت نهو

پشیمونم کرد. وسیله های اشپزخونمو سفید گرفتم وسیله برقی هارو الان پشیمونم انگار مشکی نقره ای شیک تره😞😞

سلامتی بابام❤اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

حرف نداره..😍😍ارزوی منه..🤗🤗 چیزای کوچیکم سدری نارنجی...😍😍😍خوش به حالت دوستم 😀😀کاشکی یکروز  هم من به ارزوم برسم البته نمیدونم ۲۰سال دیگه چی مده..😐😐😂😂😢😢😂😂

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

خونه ما کلا سفید وفیروزه اییه نقره ای هم بینشون هست. مبل فرش ظرفای دکوریم رومیزیام حتی گل. پرده خور نیس پذیراییمون وگرنه اونم فیروزه ای وسفید میگرفتم.خیییلی ملیح وچشم نوازه.3ساله نه تنها دلمو نزده بلکه میگم کاش اتاق خابمونم ایینجوری میکردم.آخه اتاق خابمون سفید سیاه وزرشکیه.

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎