2777
2789
عنوان

دکور خونه سفید قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 64 پست
ممنونم از نظرت اره با ترکیب سفید هر رنگ شادی قشنگ میشه میخوام روی دیوار تابلوهای تک رنگ قرمز و سورم ...

خواهش میکنم.

فکر کنم بجای رنگ قرمز ،آجری مایل به قرمز بهتر باشه چون قرمز درکنار اون رنگهای سرد یهو تضاد زیادی پیدا میکنه.

یکی از خانمها چندهفته پیش عکس مبل سفیدش رو گذاشته بود خیلی بد شده بود پارچش.دنبال راهکار بود.روی پارچه سابیده شده بود به‌مرور و یه تکه رنگش خاکستری شده بود قسمت نشیمن.اگه شما زود عوض میکنین و تغییر دکوراسیون میدین سفید خوبه برای تنوع

😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم. فکر کنم بجای رنگ قرمز ،آجری مایل به قرمز بهتر باشه چون قرمز درکنار اون رنگهای سرد یهو ...

نه نشیمن مبل ها همون فیروزه ایه فقط چوب رو سفید میکنم

اجری هم رنگ شیک و گرمیه

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
دقیقا تو نظر خورمم همینه فقط میخواستم ببینم بچه ها با تمیز کردنش مشکلی ندارن

تمیز کردن مشکی سخته ولی سفید نه. با هفته ای یبار دستمال جادویی عین روز اولش میشه.

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎