2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واع باور کن قرص لازم نیست من خودم مربی ام شاید در طول روز چند بار ورزش کنم شایدم ی زمانی تایمم جور نشه ورزش کنم و بدنم بگیره ماساژ خیلی خوبه بعدشم 

ی دوش آب گرم بگیر و رو جا هایی ک گرفتگی بیشتره کیسه آب گرم بزار 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

واع باور کن قرص لازم نیست من خودم مربی ام شاید در طول روز چند بار ورزش کنم شایدم ی زمانی تایمم جور ن ...

چربی شکم و پهلو رو چطوری میشه حذف کرد من هرچی ورزش و رزیم بگیرم صورتم لاغر میشه 

الهی گاهی نگاهی

چربی شکم و پهلو رو چطوری میشه حذف کرد من هرچی ورزش و رزیم بگیرم صورتم لاغر میشه

همه چی رژیم نیست،

اولا واسه اینکه صورتت لاغر نشه هم باید شیر خرما بخوری هم جوانه گندم ولی فست فود و شیرینی جات دیگه رو حذف کن 

حرکت شکم روسی،تاچ،دراز نشت،دوچرخه و پیاده روی با شکم منقبض باعث میشه شکمت آب بشه اگه ی مدت مثلا شیش ماه ی ورزش مثل اروبیک رو امتحان کردی و جواب نداده باید ورزش تو عوض کنی مثلا بری ای ار ایکس

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

همه چی رژیم نیست،اولا واسه اینکه صورتت لاغر نشه هم باید شیر خرما بخوری هم جوانه گندم ولی فست فود و ش ...

خیلی ممنونم

کربوهیدرات حدف کنم؟

واینکه زایمان داشتم،زیر شکمم یه خورده شل شده ،بنظرتون درست میشه؟

الهی گاهی نگاهی

خیلی ممنونمکربوهیدرات حدف کنم؟واینکه زایمان داشتم،زیر شکمم یه خورده شل شده ،بنظرتون درست میشه؟

باید کلاژن مصرف کنی 

اره باید حذف بشه ولی ن کامل  مثلا سیب زمینی ک کربوهیدرات داره و سالمه مقدار کم مصرف کنی ایرادی نداره چون زیادش باعث چاقی میشه ولی مثلا ماکارانی باید حذف بشه چون کربوهیدرات مضره