2777
2789
عنوان

کرم چین و چروک چه مارکی خوبه

133 بازدید | 9 پست

برای مادرم میخوام بخرم . اگر خودتون قبلا گرفتید و تاثیر خوبی داشته لطفا اسم کرم رو بگید . مادرم ۶۵ سالشه . منم تجربه خرید ندارم . خط لبخند داره . چروک پیشانی داره . بالای لبش چروک شده . و ... . 

کرمی نی ک‌درستش کنه ببرش بوتاکس خط لبخندشم فیلر بزننه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارک ان ام دی

مارک ام ان دی‌منظورته؟؟ 

اگه آره که آشغال ترین برند‌پوستیه که‌به‌صورت‌هرمی‌داره فروخته می‌شه من یه بار اتفاقی تو‌مسافرت خریدم تا دو‌ماه پوستم به‌خودش‌نیومد چرا الکی تبلیغ می کنین

برا ترک پا بگین...پاهام شده پیییر

برو حموم یه صندلی حموم هم با خودت ببر بشین رو صندلی یه لگن آب داغ باید پر کنی و پاهاتو نیم ساعت تو آب داغ بزاری . کف پاهات نباید به لگن بخوره که آب به کف پا برسه . بعد از نیم ساعت با سنگ پا یه راحتی لایه های مرده جدا میشه . بعدش باید همیشه جوراب بپوشی و یه جفت کفش طبی بخر که رو فرش پات کنی . هر چقدر بیشتر پاهات تو کفش باشه زودتر ترک های پا خوب میشه . ترک پا دقیقا مثل زخمه . لبه های زخم وقتی رو هم باشه زود ترمیم میشه . تو کفش به پاشنه پا فشار میاد و جمع میشه . لبه های ترک ها به هم میرسه و زود جوش میخوره . فقط موقع خواب و هر موقع خسته شدی کفش ها رو در بیار . بدن خودش این ترک ها رو ترمیم میکنه به هیچ کرم و پمادی هم احتیاج نداری . احتمالا زیاد از خونه بیرون نمیری که کفش پات کنی . کفش یا کتونی باید طبی باشه . ناخن پاهاتو بگیر که کفش به ناخنت فشار نیاره . یه هفته این کارو کن و ببین چقدر فرق میکنه .