2777
2789

مدام دوست دارم گریه کنم 

بعد کنکور اینطور شدم با اینکه یه رشته خوب و مورد علاقم رو قبول شدم 

دارم گواهینامه هم میگیرم 

ولی حالم بده دوست دارم بمیرم نمیدونم چم هست 

عزیزم منم همینم نمی‌دونم چرا

چه رشته ای قبول شدی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه هورمون ها احتمالا ریختن بهم 

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

دقیقااا حسی ک من دارم 

دائمممم افکار منفی و پرشونم خستم عصبیم 

موتدم چرا الان؟

الانکه دقیقا همونجاییم ک ارزوشو داشتم و همچیییی دارم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
فرهنگیان

عزیزم تاپیکاتو خوندم مشکلاتت دقیقا مثل منه

منم فرهنگیان ابتدایی اوردم رشتم تجربی بود 

اما چون رشته های تاپ تجربی نیاوردم ی غمی هست تو دلم همش

چون کنکور یک ادم افسرده رو تحویل جامعه میده

من که تا دیپلم میخونم فقط 

الانم اروم باش و برو حال کن کلاسای تفریحی برو ورزش برو موسیقی برو نقاشی بکش موزیک گوش بده با دوستات برو بیرون و شاد زندگی کن مگ چندروز زنده ایم که اونم بشینیم گریه کنیم 

فقط تا جایی که میتونی خوش بگزرون و برای خواسته هات بجنگ 

تهش قشنگه گل میدم بهت