2777
2789
عنوان

اولين سال تولد همسر

604 بازدید | 17 پست

سلام دوستان امسال اولين ساليه كه دركنار همسرم و خانوادشم و تولدشه ميشه ي سورپرايز خيلي خوب در كنار خانوادش بگيد ميخوام خانوادشم باشن اگر بشه خونشون بگيرم لطفا كادو خوب هم بگيد در ضمن ما هنوز عقد هستيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ خوبه بار اول...همسری منم تیر تولدش بود خععلی واسش تلاش کردم که ذوق کنه،وواقعنم خعلی خوشحال شد😀 جججیییگگگلللشووو

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

دقت کن ببین چی دوست داره یا خیلی نیاز داره...واسه سورپرایز کردن خونه خودشون نیاز ب همکاری اعضا خونوادش داری مگر اینکه شام دعوتشون کنی خونه بابات بهشون نگی شام تولده بهد شام یهو کیک و کادو رو رو کنی

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
ميشه بگيد چكار كرديد

شما در حالتی موفق تر عمل خواهید کرد که به علاقه ایشون احترام بگذارید..

بهترین کادو همیشه گرونترین نیست..

اقایون معمولا زیاد درگیر کادو های تجملاتی و گرون قیمت و.. نیستند..

بهترین کادو کادویی هست که مورد نیاز طرف مقابل باشه حالا میخواد هرچی باشه..

موفق باشید

من آقا هستم! نذر من پاسخگوی سوالات شما در زمینه یخچال و لوازم خانگی در حد توان هستم.بسم الله..
ميشه بگيد چكار كرديد

ما دو شب قبل تولدش گرفتیم بخاطریکه هم شک نکنه هم روز تولدش میخاستیم بریم مسافرت و نبودیم....شب تولدش با خودنوادم قرار گذاشتیم که اونارو خونوادگی دعوت کنیم به بهانه اینکه چنوقته پیش هم نبودن و خلاصه یه مهمونی اخع خونواده هامون خیلی به هم نزدیکن و رابطه ی خوبی دارن خدارو شکر،بعد بهشون گفتم اونا هم اومدن همسرم ااصلا شک نکرده بود بعد شامم که یهو کیک اوردم بوس و .....😉😉   خعلی شکه شد ... اینم سورپرایز خوبی بود روز مرد ولی دونفره گرفتم خعلی بیشتر خوش گذشت

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

میخای با خونواده ها باشه یا دونفری ؟

با خانواده 

اها... موفق باشی

شما در حالتی موفق تر عمل خواهید کرد که به علاقه ایشون احترام بگذارید.. بهترین کادو همیشه گرونترین ن ...

عه اسم شما که الان برفچال خالی بود.

چجوری یه دفعه شد آقای برفچال😯😯😯😯😯😯