2777
2789
عنوان

این از وضعیت کمد داداشم نصفش هم ندارم شات

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا درسته ولی کسی که چیز بدی نگفت

کامنتای قبلی رو بخونید ، شایدم پاک کردن سریع .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

😁من دختر ۲۰ ساله اینهمه وسایل ندارم واقعا. ۲ یا ۳ تاس شایدم کموایسا برم بزنم تخته بیام

اره دیگه من حرفم همینه،ولی ماشالا خیلی به خودش میرسه داداش جونیم

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
شاید من ندیدم

بله الان نگاه کردم حذفش کرده کامنتش رو

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

همیشههههه میگیره 🤣🤣🤣ولی خب خودم دو برابر خودش دارم 😔🤣فقط یکم زیادی سوسوله بدم میاد

نه دادش من سوسول نیس..مغروره

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
عه کی چی گفت ندیدم؟؟؟😬

اسم کاربریش رو نخوندم ، اما حرف جالبی نزده بود

اره دیگه من حرفم همینه،ولی ماشالا خیلی به خودش میرسه داداش جونیم

😁😉ماشالا 

خوبه دیگه بزن دست قشنگه رو👏🏼👏🏼👏🏼 سوت جیغ 

من وقتی میرم بیرون عطر یااینابخودم نمیزنم .حتی توخونه کم میزنم خیلی یادم نیس .. ارایشم که بیرون نمیکنم فقط توخونه😌

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏