2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد عصر پسر بیاره خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 62 پست
من نمی‌دونم اینا با چه دلیلپ منطقی میگن آره بزار خوش باشنخطرناکه نباید قبول کنه

این ها خودشون بچه هستن و بعضا از این کارها می کنند و براشون عادیه اما اتفاق یک بار می افته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱ساعت و نیم اتفاقا قشنگ تایم یه صحبت مفصله😁

یه صحبت ۹۰ دقیقه ای

انرژی بالای نیاز داره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اسی بخوای نخوای اون پسر میاد برا عشق و‌حال

پس توام شریک اون گناهی

حالا خود دانی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بنظرم خیلی اشتباه میکنی عزیزم اگه حرف زدن ک برن پارک یا کافه خواهرت هنوز ب بلوغ عقلی نرسیده عزیزم و گرن هیچ وقت اینکارو نمیکرد ...من مخالف رابطه پسر دختر نیستم البته اگه قصدشون خیر باشه وقرارشون هم میتونه جایی بیرون از خونه باشه 

استارتر اصلا قبول نکن اینایی که بهت میگن اشکال نداره یه مشت بچه هول هستن!بعد میگن فلان دختر رو تو خو ...

پسره رو ۳ ساله میشناسیم و دختر خالش هم دوست صمیمونه قبلا هم یکبار ما رفتیم خونش

پسره رو ۳ ساله میشناسیم و دختر خالش هم دوست صمیمونه قبلا هم یکبار ما رفتیم خونش

اگر می شناسید و موردی نداره چرا از مادرت پنهان می کنید؟ حالا چون دختر خاله اش دوستتون هست اشتباهی ازش سر نمیزنه؟

اومدیم فردا روزی خواهرت با یکی دیگه ازدواج کرد بعد استرس این رو ندارید که همسرش بفهمه و ....

اگر می شناسید و موردی نداره چرا از مادرت پنهان می کنید؟ حالا چون دختر خاله اش دوستتون هست اشتباهی از ...

مادرم با پسر مخالفه و فقط میگه ازدواج سنتی قبلا هم خونه پسره رفتیم هم با پسره و دخترخاله و دوستاشون باغ و استخر رفتیم

مادرم با پسر مخالفه و فقط میگه ازدواج سنتی قبلا هم خونه پسره رفتیم هم با پسره و دخترخاله و دوستاشون ...

با پسره رفتید استخر؟؟؟

خب راحت باشید پس خونه خالی عادیه براتون نهایتا این هم نشد فردا پس فردا یه بهترش