2777
2789
عنوان

سونو بارداری و کیست

292 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها خوبین من امروز رفتم سونو سن بارداریم ۴ هفته و ۳ روز بود ساک تشکیل شده بود و گفت خارج رحمی نیست ولی جنین توش نبود وگفت نگران کننده نیست فقط گفت یه کیست ۲۵ در ۲۴ دارم تو تخمدان چپم بنظرتون خطرناکه

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
فکر نمیکنم ولی باید بری دکتر

تا هفته دیگ نمیتونم برم دکتر تا شنبه

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته یازدهمم و یه کیست ۴ سانت در چهار سانت دارم دکتر گفت مشکلی نیست و اگه در سونوی بعدی بزرگ شد یعنی ده دوازده سانت شد اون وقت باید یه فکر در موردش کرد. فکر کنم اون اندازه هایی که شما گفتی به میلیمتره 

من هفته یازدهمم و یه کیست ۴ سانت در چهار سانت دارم دکتر گفت مشکلی نیست و اگه در سونوی بعدی بزرگ شد ی ...

بله ب میلیمتره