خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرچی تازه تر باشه بهتره بعد برای خورد کردن خیلی ریز باشه؟
مال کجایی؟
ما جنوبی ها متفاوت درست میکنیم
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ببین من نمیدونم ما خودمون یه شهری داریم که سبزی هاس معروفه مامانم سفارش میده از سبزی فروشا خودشون خرد شده و پاک شده تحویل میدن
ولی بوش کل خیابونو میگرههههههههه
بعد ما سرخ میکنیم تا سیاه بشه
اخه منم میخوام بخرم از دوستم میگه الان نعنا نیست کلا میترسم خوب نشه بدون نعنا
گشنیز، برگ چغندر، اسفناج، جعفری، تره، شوید، مقداری شنبلیله ما از اینا استفاده میکنیم
نعنا نمیریزیم اصن