mohadese1385 مدیر عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 103 عنوان 17 روز دیگه عروسیمه😍♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 48 پست وای بچه ها 17 روز دیگه عروسیمه راهنمایی کنید منووووواولین باره میخوام کاشت ناخن کنم کدوم نوع کاشت کمتر آسیب میزنه؟برای رقص ایرانی چه آهنگی خوبه؟سالن کاشت خوب توی کرج سراغ دارییینکلا از تجربیاتتون بگید لطفا چه کارایی نکنم بهتره😭🙏🙏🙏 این دنیا دیگ قشنگی نداره واس من 1403/06/19 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشتمممم عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 811 وای الهی قربونت برم چقد خوب راهنمایی میکنم مرسییی😍😍😍♥️ منم 22 روز دیگه عروسیمه،همه کاراتون تموم کردید؟ـمن که یه کم خورده ریز جهیزیه مونده بخرم ،خونمون مونده تمیز کنیم وسایل بچینیم،کت شلوار داماد و وسایلای چمدون هم نخریدیم هنوزخیلیییی استرس دارممم دیروز رفتم سرم وصل کردم از بس حالم بد بود
helenn20 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 8317 وای الهی قربونت برم چقد خوب راهنمایی میکنم مرسییی😍😍😍♥️ قربونت درد کشیده هستم آخه ووو. بادبزن یادت نره گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .
mohadese1385 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 103 منم 22 روز دیگه عروسیمه،همه کاراتون تموم کردید؟ـمن که یه کم خورده ریز جهیزیه مونده بخرم ،خونمون موند ... آخیلی عزیزم حتما اگر امکان داری برو تهران خیابون ولیعصر خیلی کت و شلواراش خوبه چمدان هم تهران خیلی خوبهوسیله ها هم بازار بزرگ تهران خیلیییییی ارزونه همه چیزنگران نباش به همه کارات میرسی منم مثل شما بودم همه جهازمم خودم چیدم این دنیا دیگ قشنگی نداره واس من
فرشتمممم عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 811 آخیلی عزیزم حتما اگر امکان داری برو تهران خیابون ولیعصر خیلی کت و شلواراش خوبه چمدان هم تهران خیلی خ ... ممنون که بهم دلداری دادی عزیزم من تو ذهنم با برنامه ریزی که کرده بودم یکماه قبل عروسی باید تموم تموم میشدم ولی شرایطمون ریخت بهم بخاطر همین اعصابم خورد شد