2777
2789
عنوان

17 روز دیگه عروسیمه😍♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 48 پست
ایشالا کنار پسری که دوسش دارم ن یکی دیگه

انشالله 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای قلبم تو دهنمه اگر رقصم بد بشه چیییی

و منی که اصلا رقص بلد نیستم

البته سنمم کمه واسه ازدواج هنوز

ولی بعضی وقتا فکر میکنم اگه ازدواج قسمتم بود  واسه عروسیم چه گلی به سرم بگیرم 😅آخه نمیشه هم که عروس رقص بلد نباشه

وای قلبم تو دهنمه اگر رقصم بد بشه چیییی

خواهش میکنم ناخن هاتو لاک سفید نزن چون دستت رو خیلی سیاه نشون میده سعی کن رنگ لاک با سایه چشمت ست باشه . دسته گل و اینا رو انتخاب کردی دیگه ؟ لباست خیلی بلند نباشه موقع رقص نره زیر پات خیلی آرام برقص با استرس نرقص عرق می‌کنی خیلی زشت میشه پد پنکیک ببر با خودت و چسب مژه و ناخن حتما توی کیفت باشه من روز عروسی ناخنم درومد خودم چسبوندم حواست باشه کلا از اول وارد مراسم میشی لبخند قشنگی داشته باشی به همه خوشآمد بگید دست در دست هم راه برید کیفی بردار که بند دوشی داشته باشه چون که هم دست داماد هم دسته گل عروس دستت هست باید دوشت بندازی کیف رو یه چند لحظه ...حتی اگر کسی اومد در گوشت فحش داد لبخند بزن و جوابش رو با سیاست بده چون همش توی فیلم میفته ... قبل از همه با داماد از خودتون روی جایگاه عروس داماد با گوشی چندتا عکس خوشگل بگیرید خیلی عالی درمیاد 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

و منی که اصلا رقص بلد نیستمالبته سنمم کمه واسه ازدواج هنوزولی بعضی وقتا فکر میکنم اگه ازدواج قسمتم ب ...

وای بخدا فقط دستامو تو هوا میچرخونم هیچی بارم نیست😭🤣

این دنیا دیگ قشنگی نداره واس من
خواهش میکنم ناخن هاتو لاک سفید نزن چون دستت رو خیلی سیاه نشون میده سعی کن رنگ لاک با سایه چشمت ست با ...

وای الهی قربونت برم چقد خوب راهنمایی میکنم مرسییی😍😍😍♥️

این دنیا دیگ قشنگی نداره واس من