2777
2789
عنوان

چرا خانوادم اینطورن😑

106 بازدید | 5 پست

داداش کوچیکم تازه میخاد بره کلاس اول رفته بود کوچه بازی کنه نمیدونم کدوم خ.ر.ی اومده مسائل جن.سی رو بهش گفته اینم فهمیده اومده خونه گریه میکنه چرا زود تر نگفتین تو کوچه گفتن تو نمیدونی مسخرم کردن......😐😐

بعدش من دوستم زنگ زده بود تلفنی گفت بیا تصویری گفتم باشه داشتیم حرف میزدیم این خود بخود اومد هرچی از دهنش اومد گفت.....😐😐😐خواهرشو مادرشو فحش داد 😑🙂

دوستمم چیزی نگفت گفت بچس بعد قطع کردیم گفتم چرا اینجوری گفتی گفت خوشم میاد منم فحش داد😐😐😐

گفتم باشه رفتم به داداشم گفتم داداشم دعواش کرد زدش مامان و بابامم از داداش کوچیکم دفاع کردن😐😐😐😐

اخر سر هم من مقصر شدن با دوستم ک چرا شمارتو بهش دادی از کی اجازه گرفتی😐😑

بعد میگه روز به روز ازت متنفر میشم 🙂یا تو بمیر یا من من از اولم دختر نمیخاستم 🙂ای کاش از اولم بدنیا نمیومدی🙂

الانم هی میگه برو خودتو بکش🙂من دختر نمیخام

.....🗿🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.