2777
2789
عنوان

کیا فک میکنن چاق شدن لباساشون تنشون نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 44 پست
باز شوهرت ورزش میکنه.شوهر من اصلا براش مهم نیست شکمش جلو باشه یا نباشه! اهمیتی نداره واسش!

ورزش همین تو خونه شبا یه کم حلقه میزنه و دراز نشست میره

ورزش باشگاهی نمیره

البته طفلی وقتشو هم نداره

باز همین قد تلاش میکنه خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کلا فک کنم اگه هممون برنج و نون رو کم کنیم

فک کنم خیلی بهتر باشه

الآن یکی از دوستای خودم رفته پیش متخصص تغذیه بهش گفته برنج و نون رو نخور بقیه چیزا رو مطتونی بخوری

من چهار ماه و نیم باردارم, شش ماه پیش عروسی برادرم بود یه لباس خیلی چسب پوشیده بودم ,پریروز خواستم امتحان کنم ببینم چقدر چاق شدم باسن, کمر حتی شکم اوکی بود ولی زیپ در قسمت سینه بالا نرفت. 😒 یعنی همه تو بارداری شکمشون اول بزرگ میشه من م م ه ا م 

گوجه فرنگی برای قلب

گردو برا مغز

آووکادو برای پرورش جنین

قارچ برای گوش

کیوی برای چشم

کلم بروکلی برای شش

لوبیا برای کلیه

زنجبیل برای معده

انار برای گلبول های قرمز

منم تاثیر نخوردنشو واقعا دیدم ۴ ناه ماکارانی نخوردم ب خودم میگفتم دوس ندارم لب نزدم بهش

من خودم اول نمیتونستم اصلا نخورم بعد یه مشکلی پیدا کردم نباید یبوست نیداشتم بعد یه جا در مورد یبوست ک ام الامراضه نوشته بود خوندم ک برنج رو ب حداقل برسونید یا حذف کنید باورت میشه من حتی ب غذای نذری امام حسینم لب نزدم ! فقط بعضی وقتا یکی دو قاسق از خورش روش برمیداشتم الانم دیگه تقریبا مقاوم شدم و نمیخورم ماکارونی ک مصنوعیه اصلا 

من خودم اول نمیتونستم اصلا نخورم بعد یه مشکلی پیدا کردم نباید یبوست نیداشتم بعد یه جا در مورد یبوست ...

واقعا باریکلا خانم با اراده

برا رفع مشکل یبوست آب ولرم ناشتا هم خیلی توصیه شده