2777
2789
عنوان

میخوام روحم بزرگ شه

185 بازدید | 15 پست

بچه ها من تقریبا یک هفته ست با خودم عهد بستم که از حرف اطرافیان کمتر برنجم، وقتی از یکی عصبانی ام سعی کنم همون لحظه به نکات خوبش توجه کنم، البته اولش خیلییییی سخت بود ولی کم کم توانستم، خیلی آرامشم بیشتر شده و حس بهتری دارم

شما تا حالا تلاش کردید از خود قبلیتون سبقت بگیرید؟ 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما اگه واقعا میخواین ادم خوبی بشید و رفتارای بدتونو کنار بذارید اول از ((غیبت نکردن)) شروع کنید!!!!!!!

من دارم تموم سعیمو میکنم

خیلیم سخته

چادرم تیره اما فکرم روشن                            معلم زبان سایت 

منم تقريبا يك ساله سعي ميكنم نرنجم

ادماي منفي اطرافمم حذف كردم

خيلي حالم بهتره

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
آره ولی خیلی هم عالیه..البته درباره عصبانیت هنوز موفق نشدم

آیلار جان صبح که از خواب بیدار میشی بخودترتذکر بده که امروز روزه خشم داری و در طی روز هر وقت خواستی عصبی بشی یاد روزه ت بیفته، جواب میده اساسی

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

من خود صبرم البته داغون شدم خورد شدم پیر شدم تا به دستش اوردم تعریف نمیکنم از خودم ولی با اطمینان خاطر میگم در برابر بدترین حرفها و تهمتها و اتفاقها به دلیل این که سکوتو صبر رو صلاح دیدم دووم اوردم الانم تو بدترین شرایط روحی و زندگی هستم تصمیم دارم صبر کنمو اصلا زود قضاوت نکنم و عجولانه تصمیم نگیرم 

آیلار جان صبح که از خواب بیدار میشی بخودترتذکر بده که امروز روزه خشم داری و در طی روز هر وقت خواستی ...

چه حالب منم یه.هفته ایه تصمبم گرفتم.دارم کتاب میخونم

زیادی خوب نباش ، داستان میشه