2777
2789

بابا چتونه ،چرا شوخر به خواهر شما بگه بابای چشمت ابروعه پارش میکنید که چرا به خانواده من توهین کردی 

بعد خودتون توقع دارید چون مادر شوهر به شما گفته اون طرفتر بشین شوهرتون قید مادرتونو بزنه 

عجیبه به خدا 

یکی اومده نوشته شوهرم حساسه رو خوراکیای مضر میگه به پدر مادرت بگو نخرن براش ملت دارند شوهره رو میترکونند 

یکی دیگه نوشته خواهرم سوال میپرسید شوهرم گفت مگه کلانتری 

نوشتند پارش کن ،گ و ه خورده و هزار حرف دیگه

تا وقتی شوهرت اولویت زندگیت نیست حق نالیدن نداری بانو ،تا وقتی یاد نگرفتی احترام نگه داری احترام نمیبینی بانو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلی بلی بلی

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

دقیقا من اولا اینجوری بودم 

ولی شوهرم همیشه پشتم بود

ب خودم اومدم دیدم زندگیم داره خراب میشه

حالا اول اول شده همسرم 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

خیلی موافقم

حرفی هم بزنی میگن ضد زنی 😐

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

عزیزم حرص نخور یه لیوان آب بخور ☺️

اینو یادت باشه هیچ وقت تو زندگی یک طرف مقصر نیست، نصف خانمایی که اینجا از رفتار همسرشون مینالن خودشون هم رفتار  یا واکنش درستی ندارن 

بعصی از خصوصیات آقایون که ذاتی هست ورو مخ، اون بحثش جداست وخانم حق داره 

از بس عصبانی شدم کلی غلط املایی دارم🤣

فکر کردم از عمد جهت تنوع اینطوری تایپ میکنی😂

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

کلا اینجا ضد شوهرن طرف میگه به خودمون برسیم شوهره خوشش بیاد بعضیا میگن میخوام خوشش نیاد مگه باید حتمااا خوشش بیاد مگه شما عروسکی بعد همونا تاپیک میزنن مردا بو میدن حموم نمیرن یه اداهایی میان پیف پیف اه اه راه میندازن