چون حساسه رو خوراکی خریدن برای بچه ها . مثلا بستنی میوه ای نمی خره میگه همش رنگ و اسانسه و ضرر داره برای بچه. پاستیل و ژله و پفک و آبمیوه پاکتی و خوراکی های رنگی و خیلی کم می خره برای بچه ها . ولی وقتی خونه مامان بابام میریم یا اونا میان از اینجور چیزها می خرن شوهرم ناراحت میشه ولی چیزی بهشون نمی گه ولی غرشو سر من میزنه. من می ترسم بهشون بگم ناراحت بشن. آخه مامانم خیلی حساس و زود رنجه. در ضمن چون زن داداشم خیلی خیلی زیاد حساسه رو تغذیه بچه هاش مامان و بابام از داداشم و زنش همیشه می پرسن که فلان خوراکی و میشه بدیم به بچه یا نه حالا همین و شوهرم همش تو سرم میزنه. بگین چکار کنم؟
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نیازی نیست با تندی بگین خیلی آروم بگین مامان جان این خوراکی ها مناسب نیست به جای اینا مثلا میوه بگیر خداییشم مناسب نیست مادر پدر من اصلا نمیذارن من به بچم بدم
یکم زیادی زندگیو برا خودتون سخت نمیکنید ی عمره داریم همه اینارو میخوریم سالمیم بچه ام ۲۴ ساعتی پاستیلو بستنی نمیخوره که نهایت هفته ای یبار شاید مامانبزرگ بابابزرگشو میبینه میخوره
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید