2777
2789

بنظرتون برم کمکش؟ خیلی دوست دارم خودم ک کمکش کنم

ولی میگم بنظرتون خوبه یا بد؟ من صمیمی ام باهاشون مثله دخترشون دوستم دارن هیچ وقت فکر نکردم که مادرشوهر یا پدرشوهرمم رفتارام خوبه باهاشون

شوهرمم دوست داره که با خانواده ای رفتار خوبی داشته باشم ( البته اگه بهم حرفی بزنن بدرفتاری کنن باهام شوهرم پشتمه و اجازه نمیده ) ولی میگه دوست دارم که مثله خانواده ی خودت

خانواده ی منم دوست داشته باشی 

حالا بنظرتون خوبه ک کمکش کنم یا چی؟

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو عزیزم چون بعدا میشه وظیفت و انتظارای دیگه ای هم دارن 

خودمو مثال میزدم چون طبقه پایینشونم از اول حد و حدودم نگه داشتم که بعدها مشکلی پیش نیاد خیلی راضیم

ولی جاریم نه از اول مثل دختر خودشون تو همه چی بوده و الان گه خونش جداست باز ازش همون توقع ها رو دارن ولی خب چون جاریم منو دیده داره مثل من میشه میگه از اول اشتباه کردم کاش مثل تو رفتار میکردم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ارزشم نمیاد پایین؟

نه 

مگه نمیگید با هم خوبید؟

زیاد آه و ناله اینجا رو جدی نگیر اینجا پشت هم فحش میدن روبرو قربون صدقه هم میرن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دوسشون داشته باش و بهش محبت بکنولی هیچوقت پدرشوهر مادرشوهر مثل پدرمادر ادم نمیشهاز من میشنوی نرو چون ...

اخه فقط منو دارن و یه پسر 

هیشکی رو ندارن 

شاید مثله پدر یا مادر واقعی نباشن برام ولی من دشمنشون نیستم عضوی از خانوادشون شدم 

و دوست دارم همیشه رفتارم باهاشون خوب بمونه

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
اخه فقط منو دارن و یه پسر هیشکی رو ندارن شاید مثله پدر یا مادر واقعی نباشن برام ولی من دشمنشون نیستم ...

به همسرتون بگید بره به پدرمادرش تو فرش شستن کمک کنه