2777
2789

اینارو هشت سال پیش دوخته بودم و فقط یه بار پوشیدم.

بعد سالها دوباره از تو کمد در آوردم پوشیدم 

خودم خیلی دوستشون دارم ، ولی شوهرم میگه قدیمی شدن و یه دست جدید بدوز...

به نظرتون قشنگه نگه دارم یا جدید بدوزم؟

یه جشن در پیش داریم.

شوهرم دودلم کرده برای پوشیدنشون...

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
عاااااشق لباس لری و قشقایی هستم 😍😍😍😍😍

مال من قشنگن هنوز؟

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختیاری نیستم 

اما واقعا لباس خوشگی داری

مبارکت باشه،انشالله همیشه جشن و شادی

قدیمی نیست،اتفاقا رنگ خوبی داره،

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
لباسش کوتاه نیست؟منم با نظر همسرتون موافقم یکی دیگه بدورمشکی طلایی قسنگه میبینم تن لباس محلی پوشا.

اون موقع مدل کوتاه بود.

شوهرم میگه سفید و طلایی بدوز

😍 فوق‌العاده زیبان 

خوشبحالت 🥰

همینو بپوش کی یادشه چند سال پیش چی پوشیدی اسراف میشه نهایت شال رنگ دیگه بپوش روش 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
بختیاری نیستم اما واقعا لباس خوشگی داریمبارکت باشه،انشالله همیشه جشن و شادیقدیمی نیست،اتفاقا رنگ خوب ...

جدی😍😍😍

مرسی از نظر قشنگت😘

چ جالبه تو عروسیا همه همینجور لباس میپوشن؟

آره و پوشیده .چقدم گرون هستن.ولی فوق العاده تو تن قشنگه یعنی لباسی هست که ب همه اندام میاد .چاق لاغر ....اگر بلند باشه طرف که محشر میشع

لباست خیلی قشنگه اسی رنگش هم همینطور البته من بختیاری نیستماما من اگه جاتون بودم و شوهرم میگفت لباسا ...

اخه فقط یه بار پوشیده بودم.

برای همین حیفم اومد دیگه استفاده نکنم

جدی😍😍😍مرسی از نظر قشنگت😘

قربونت

مهم دلت هست که شاد باشع،درگیر لباس قدیمی و جدید شدیم اصلا از دور همیهامون لذت نمیبریم

مهم اینه اراسته و تمیز باشی،

که واقعا لباست خوب بود

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت