2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه میکنم؟؟

245 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من یه پسر ۴ سال  و نیمه دارم که امسال مهد گذاشتمش.تو مهدش تقریبا اکثر بچه ها کلاسای ربان و آی مث و این چیزا میرن مربیای مهدش هم کلی اصرار دارن ببرم پسرم رو ولی من اصلا دوست ندارم بچم رو از این سن کم خسته کنم و بچیگیش به جای بازی با سختگیری و آموزش بگذره ولی از طرفیم میترسم نبردنش کم کاری باشه در حقش.

تجربه و نظری در این مورد دارین بگین لطفا..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا به نظرم کار درستی میکنید کلاس زبان و ریاضی بهتره از 7سالگی که کودک خواندن نوشتن یاد گرفت شروع بشه

پیشنهاد میکنم کلاس های خلاقیت و ورزشی ببریدش

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
سن ۴ تا ۷ سالگی بهترین موقع برای آموزش زبانه😞 ذهنشون انقدر بازه که اصلا خسته نمیشن😞

ذهنشون باز هست ولی آخه وقت برای آموزش هم زیاده اینکه بچه مدام تو رفت و آمد برای کلاس باشه سخته واقعا

اتفاقا بهترین فکر رو میکنی.زیر 7 سال بچه ها باید بازی کنند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خب اگه بیسواد باشه ذهنش بسته میمونه از بقیه عقب میوفته.تو روحیش اثرمیذاره. راستی شما که بچه داری می ...

قرار نیست که بیسواد باشه.نظر من اینه که از ۷ سال به بعد بره سراغ آموزش رسمی.

عزیزم قیمت مداد شمعی هم نمیدونم همه وسایلشو با هم گرفتم تک تک قیمت نگرفتم.

عزیزم بذار الان بازیشو بکنه.بخدا اونقدددددددددددد وقت هس برا اینجور چیزا.من وشوهرم کاملا مخالف کلاس زبان ودرسیم تو این سن کم برا بچه.بخدا زده میشن.همینه دیگه بچه هامون افسرده میشن.از بس درس  زبان نمره خوب.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
سن ۴ تا ۷ سالگی بهترین موقع برای آموزش زبانه😞 ذهنشون انقدر بازه که اصلا خسته نمیشن😞

بله اما نه اینکه بشینند و مثل بزرگا اموزش ببینند.توی محیطی باشند که به زبان دوم حرف زده میشه و این کلمات رو بشنوند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....