2777
2789
عنوان

انتخاب رشته میشه بیاین

371 بازدید | 20 پست

چطور باید انتخاب رشته انجام بدم اونایی ک اولویتمه بزارم اول؟؟ ی سریا میگن باید اخر بزارم، هیچ اطلاعی ندارم میشه راهنماییم کنید بعد اینکه دانشگاه سمت خراسان جنوبی بیرجند بحنورد خوبن؟ 

بله اول علاقتو بر اساس الویت بزن و هر جا که میتونی بری و بومی هستی و تو استانت اولتر بزن ک  تو انتخاب شی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ببین رتبت چنده و چه رشته هایی رو میتونی قبول شی ، اونایی که شانسش رو داری و با رتبه تو سال های پیش تونستن برن و اونایی که مطمعنی قبولی و حتی اونایی که رتبشون بهتر از تو بوده و رفتن هم یه نگاهی بنداز. 

در نهایت بیا یه سری انتخاب خوش بینانه داشته باش بعدش بیا علاقت رو در نظر بگیر بین گزینه هایی که شانست بیشتره 

بستگی داره به علاقه خودت به رشته، درآمدش و اون شهری که میخوای بری اینا رو در نظر بگیر به ترتیب بزن 

اول شهرهایی که دوست داری توی تاپ ترین رشته مد نظرت ..بعد شهر هایی که بهتون نزدیکند و تو استادتون توی همون رشته بعددیگه ترتیبش خیلی مهم نیست ولی سعی کن از نزدیک بزاری تا دور ..این روند برا بقیه رشته ها هم تکرار بشه ..چند تا رشته هم که حتما میدونی قبول میشی ولی علاقه نداری هم اولویت‌های اخرت

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
اول ببین رتبت چنده و چه رشته هایی رو میتونی قبول شی ، اونایی که شانسش رو داری و با رتبه تو سال های پ ...

طبق سوابق میخام برم عزیرم با کنکورم نمیرم، و اینکه نمیخام ادامه بدم فقط میخام یکم فاصله بگیرم از ی سری چیزا و اینکه شهرش برام مهمه رشته هم چن تا ک میدونم حالا همچبن بدم نیستن گذاشتم 

اول شهرهایی که دوست داری توی تاپ ترین رشته مد نظرت ..بعد شهر هایی که بهتون نزدیکند و تو استادتون توی ...

وللا شهرا دور اول میزنم چون اصن نمیخام نزدیک باشم، مرسی عزبزم ک وقت گذاشتی 

نه اول بزار به ترتیبی که دوست داری تو باید اولویت اولت بیشتر از دومی‌دوست داشته باشی و دومی رو بیشتر از سومی

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

طبق سوابق میخام برم عزیرم با کنکورم نمیرم، و اینکه نمیخام ادامه بدم فقط میخام یکم فاصله بگیرم از ی س ...

پس اگه ملاک هات اینه شهر به شهر انتخاب رشته کن 

مثلا بیا اول تهران رو در نظر بگیر بعدا رشته ها رو به ترتیب بزن بعد برو شهر بعدی 

البته تو سوابق هم رشته های خوب و با درآمدی داریم قشنگ فک کن ، میتونی از رشته ای که میری هم درآمد در بیاری اینجا و هم اگه قصد مهاجرت داری میتونی رشته های مهاجرتیش رو برداری چون مدرکی که بهت میدن معتبره 

صرفا نگو میخوام برم و اینا مهم نیست بهش به چشم یه منبع درآمد تو آینده نگا کن 

دانشگاه های بیرجند رنکشون خوبه و بالاست 

بیرجند غروب دلگیر  داره 

شهر اروم 

اب و هوای خشک و سرد 

استان زرشک و زعفرون و قرره قروت 

دیگ  چی مخوای بدونی بگو تا بهت بگم

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
پس اگه ملاک هات اینه شهر به شهر انتخاب رشته کن مثلا بیا اول تهران رو در نظر بگیر بعدا رشته ها رو به ...

ولی خداروشکر یکی هست ک میگه زشته ها خوبی داره لطفا لطفا اگ میشه بهم میگی کدوم رشته هاش خوبن من اینارو زذم ببین کدوم بزارم اولویت، آمار، شیمب مخض، شیمی کاربردی، ریاضی کاربردی، علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع غذایی،

بنظرتون فیزیک، مهندسی فیزیکم بزارم؟؟