2777
2789
خودت هم یه جاهایی اشتباه می‌کنیتنهایی دلیل قانع‌کننده‌ای برای برگشتن به آدم‌های اشتباه نیست این همه ...

یکسال کافیه دیگه دیگ ..از طلاقمم ۶ سال یا بیشتر میگذره..الان واقعا جای خالی ی ادمو حس میکنم

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
الان فهمیدم که حق داشتن هرچی سرت اوردندمشون گرم

تو انقدر گیرو گرفتاری داری برو مشکلات خودتو حل کن برا من نظریه کارشناسی نده

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسال کافیه دیگه دیگ ..از طلاقمم ۶ سال یا بیشتر میگذره..الان واقعا جای خالی ی ادمو حس میکنم

خب بازم دلیل منطقی‌ای برای برگشتن به آدم‌های اشتباه نیست که

خودتو دوست داشته باش به خودت احترام بذار به جای برگشتن به آدم‌های اشتباه که میدونی اذیتت میکنن بهت آسیب میزنن ارزشتو نمیدونن منتظر بمون تا با کسی که لایقه آشنا شی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دوست عزیز محال ممکنه همه بد باشن، وقتی یک سیکل باطل شروع میکنه برای یک نفر تکرار شدن، یعنی شما داری یه مسیر اشتباه رو تکرار میکنی که شاید خودت حتی نمیتونی ببینی یا تشخیصش بدی. حتما با یه مشاور حاذق صحبت کن. اینجو وقتا گره های شخصیتی ماست که باعث میشه ناخواسته یه سری افراد یا اتفاقات رو جذب خودمون میکنیم

الان فهمیدم که حق داشتن هرچی سرت اوردندمشون گرم

عزیزم چرا اینطوری میگی؟مگه بادشمنت داری حرف میزنی؟گناه داره اسی ممکنه دلش بشکنه...اسی چه بدی بهت کرده که داری براش انرژی منفی میفرستی البته اینم در نظر بگیر که به خودت برمیگرده...

۲۵

۲۵ سالته و با این همه آدم رابطه داشتی ؟ 😱😱😱

اینطور که نوشتی فکر کردم حداقل ۴۰ سالت باشه 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

۲۵ سالته و با این همه آدم رابطه داشتی ؟ 😱😱😱اینطور که نوشتی فکر کردم حداقل ۴۰ سالت باشه

شما چجوری فهمیدی اصلا چندتا بودن؟

من‌گفتم چندتا بودن

کم و کیفش چجور بوده

برا خودت نشستی چندتا حساب کردی

شما چجوری فهمیدی اصلا چندتا بودن؟من‌گفتم چندتا بودنکم و کیفش چجور بودهبرا خودت نشستی چندتا حساب کردی

عزیزم خودت از متنی که خودت نوشتی 

اینطور برداشت میشه 

گفتی برگشتی به اکسای سابقت ( اکسا یعنی چندتا اکس )

یا نوشتی مواردی بوده که ...( موارد معنیش میشه چندتا مورد)

یکی هم که شوهرت بوده 

خییییلی شدن که 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

شما چجوری فهمیدی اصلا چندتا بودن؟من‌گفتم چندتا بودنکم و کیفش چجور بودهبرا خودت نشستی چندتا حساب کردی

دوست عزیز متنت رو یه بار بخون، ودت هم همین برداشت رو میکنی، فکر نمیکنم ایشون منظور بدی داشت. برای من هم همین سوال ایجاد شد که مگه تو 25 سالگی چند تا تجربه عاطفی میشه داشت!!

همون خط اول گفتی از بچگی هر چی نامزد و خواستگار و ... داشتم، مگه بچگی آدما ازین چیزا دارن؟

فکر میکنم یه مقدار پریشونی، شاید اگر بهتر توضیح بدی چی بهت گذشته بقیه بتونن بدون سوتفاهم بیشتر کمکت کنند

عزیزم خودت از متنی که خودت نوشتی اینطور برداشت میشه گفتی برگشتی به اکسای سابقت ( اکسا یعنی چندتا اکس ...

برو شما دنبال زیر بغل ماری اصن هزارتا...

دوست عزیز متنت رو یه بار بخون، ودت هم همین برداشت رو میکنی، فکر نمیکنم ایشون منظور بدی داشت. برای من ...

نمیدونم ولش کن اصن