2777
2789
عنوان

خانمایی ک مشکل در بارداری داشتین

106 بازدید | 14 پست

من ۸ ساله ک تحت درمانم برای بارداری و خب خودتون میدونید این روند خیلی پر استرس و تنش زاست 

من این دوره ب خاطر ناامیدی های پی در پی میخواستم دیگه نرم دکتر ولی شوهرم اصرار میکنه ک نه پیگیر شو... دکتر گفته روز ۳ و ۴ پریود باید بیای برای سونو و امروز روز ۵ پریودمه ب نظرتون امروز برم دیگه نمیتونه خوب تشخیص بده ؟ بذارم دوره بعد برم ؟ واقعا نمیدونم چکار کنم اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بهم کمک کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوره قبل لتروزول و سینال اف تجویز کرد الان رو نمیدونم

لتروزول از روز چندم بهت داد؟؟ 

لتروزول که هرماه باید بخوری ولی امپولا شاید عوض کنه یا ببشترش کنه

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

همون روز ۵ شروع کردم ب مصرف لتروزول

خب پس اگه نمیخوای اینماه از دست بدی برو داروهاتو شروع کن انشالله نتیجه میگیری 

سونو هم برای اینه که ببینن خدایی نکرده کیست داری یا نه اگه نداری که داروهاتو شروع میکنن

اگه تو این مدت زیادی دارو امپول تقویتی بهت دادن به خودت هم فرصت بده یکی دوماه خیلی هم دیر نمیشه واسه ...

ممنون عزیزم امیدوارم... واقعا خسته ام از دکتر و دارو و منتظر بودن هر ماهه 

خب پس اگه نمیخوای اینماه از دست بدی برو داروهاتو شروع کن انشالله نتیجه میگیری سونو هم برای اینه که ب ...

آره درست میگی امروز میرم ببینم چی میشه توکل ب خدا واقعا گاهی آرزوی مرگ میکنم خیلی خسته شدم 

ممنونم ک وقت گذاشتی عزیزم

آره درست میگی امروز میرم ببینم چی میشه توکل ب خدا واقعا گاهی آرزوی مرگ میکنم خیلی خسته شدم ممنونم ک ...

خواهش میکنم 

چرا ارزوی مرگ؟؟ قوی باش تو قرار مادر بشی 

منم از این قرصا زیاد خوردم اینقد امپول زدم باید ببینی خواست خدا چیه 

منم خیلی خسته شدم ولی ناامید نمیشم ادامه میدم

خواهش میکنم چرا ارزوی مرگ؟؟ قوی باش تو قرار مادر بشی منم از این قرصا زیاد خوردم اینقد امپول زدم باید ...

انشاله دامنت سبز بشه عزیزم من آخه تجربیات سختی رو گذروندم سقط داشتم بارداری خارج از رحم داشتم اتاق عمل و بیمارستان درد و درد و درد... الانم نمیدونم تهش چی میشه سنم هم داره میره بالا و این منو بیشتر از همه می‌ترسونه

انشاله دامنت سبز بشه عزیزم من آخه تجربیات سختی رو گذروندم سقط داشتم بارداری خارج از رحم داشتم اتاق ع ...

ممنون عزیزم همچنین شما 

توکل بخدا منم دیگه باید ای وی اف کنم منم درد زیاد کشیدم اعصاب خوردی که نگم ولی چه میشه کرد ده سال درگیرم